E-Postalardaki Kayıp Fotoğrafları Lost Photos ile Bulabilirsiniz - Haberler - indir.com

E-Postalardaki Kayıp Fotoğrafları Lost Photos ile Bulabilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Windows ve Mac bilgisayarlarda kullanmanız için geliştirilmiş olan Lost Photos uygulaması sayesinde e-posta hesabınızda üzerinden aldığınız ya da gönderdiğiniz iletilerdeki kayıp fotoğrafları kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Basit arayüzü ve hızlı performansıyla dikkatimizi çeken Lost Photos, yıllar önce e-posta hesabınızdan gönderdiğiniz ya da aldığınız maillerin içeriğinde bulunan fotoğrafları bularak bu fotoğrafları yeniden kayıt etmenize imkan tanıyor.

Lost Photos

Bilgisayarınıza yükledikten sonra e-posta adresiniz ve şifrenizi girerek 'Find My Photos' butonuna tıklamak suretiyle kullanabileceğiniz uygulama hızlı bir arama sürecinden sonra 100 fotoğrafa kadar ücretsiz olarak fotoğrafları bulabilmekte ve bu fotoğrafları bir araya getirerek Facebook veya Twitter hesabınıza yüklemenizi sağlamaktadır.

Gmail, Hotmail, Yahoo!, AOL, iCloud, Ymail, RocketMail, British Telecom Yahoo gibi e-posta servislerini destekleyen Lost Photos uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden Windows ya da Mac sistemine sahip bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ