E-Posta Yönetimini Kolaylaştıran Uygulama: Boxer (Video) - Haberler - indir.com

E-Posta Yönetimini Kolaylaştıran Uygulama: Boxer (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Mobil uygulama geliştiricisi Boxer Inc. tarafından hazırlanan ve ücretsiz olarak kullanıma sunulan Boxer adlı uygulama sayesinde, tüm e-posta hesaplarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz.

Son derece kolay kullanımı ve hızlı performansıyla dikkat çeken Boxer uygulaması ile Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo, Hotmail, iCloud, AOL ve IMAP servislerini tek bir yerden kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Boxer

iCloud, Dropbox, Facebook, Twitter ve LinkedIn gibi servisler ile de uyumlu bir şekilde çalışabilen uygulamanın en önemli yanı ise akıllı dosyalama teknolojisine sahip olması.

Gelen mailleri beğeni şeklinde cevaplayarak e-posta gönderme işlemini hızlı bir hale getiren uygulama ayrıca gelen mailler için bildirim gönderebiliyor, sürükleme hareketi yapıldığında silme ve arşivleme gibi pek çok işlevi yerine getirebiliyor.

iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin 9.99 dolar ücret ödeyerek, Android kullanıcılarının ise ücretsiz olarak kullanabilecekleri Boxer uygulamasına aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Boxer Tanıtım Videosu


PAYLAŞ