E-Posta Alışkanlıklarınızı Değiştirecek Uygulama: MailTime (Video) - Haberler - indir.com

E-Posta Alışkanlıklarınızı Değiştirecek Uygulama: MailTime (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

TechCrunch Disrupt SF 2014 etkinliğinde lansmanı yapılan MailTime, e-postalarınızı mesajlaşma alışkanlıklarınızla yönetmenizi sağlayan ücretsiz bir e-posta okuma ve gönderme uygulamasıdır.

Gmail hesabınızla giriş yaparak kullanmaya başlayabileceğiniz uygulama, aldığınız tüm e-postaları sizin için yeniden formatlayarak, gereksiz olan giriş ve imza gibi bölümleri ortadan kaldırabiliyor. Bu sayede de WhatsApp üzerinden konuşuyormuş ya da SMS gönderiyormuş gibi e-posta hesaplarınızı daha verimli bir şekilde kullanabildiğiniz gibi uygulamada yer alan özellikleri de kullanabiliyorsunuz.

MailTime

Bu özelliklerden biraz bahsedecek olursak; uygulama içine Twitter'daki gibi 'mention' yapısı entegre eden MailTime, e-posta yazarken önceden mesajlaştığınız kişileri mention'lamanızı sağlayabiliyor. Bunun yanı sıra MailTime üzerinden yazacağınız e-postalar içinse DropBox veya fotoğraf albümünden görsel seçimi de yapabiliyorsunuz.

Son derece kolay kullanılabilir bir arayüze de sahip olan uygulama, ekranın tam ortasında tek bir e-posta'ya ait olan yazışmaları, sol menüden e-posta kutusu, ayarlar ve alt öğelere, sağ menüden ise gelen mention'ları ve e-posta gönderdiğiniz kişileri gösterebiliyor.

E-postalarınızı adeta mesajlaşıyor gibi göndermenizi sağlayan MailTime uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan MailTime Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirsiniz.




MailTime Tanıtım Videosu


PAYLAŞ