E-Okul Notlarını Görme Yöntemleri - Haberler - indir.com

E-Okul Notlarını Görme Yöntemleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-31 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün haberini de yaptığımız bir E-okul sorunu bulunuyordu. Okulların kapanması yaklaşırken öğrenciler e okul sistemine yoğunluk göstermeye başladılar. Henüz öğrencilere açık olan VBS veli bilgilendirme sistemi giriş yapılabilir durumda idi. Ancak öğrenciler girdikleri zaman giriş yapıyorlar fakat notları görememe gibi bir sıkıntı ile karşılaşıyorlardı. E okul sistemine girildiğinde öğrenciler 'Sayın Velimiz; öğrencimize ait ders notları, öğrencimiz tarafından ders öğretmenlerinden öğrenilecektir. ' Şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorlardı ve öğretmenleri tarafndan notları öğrenilebiliyordu. Hem mobil veli bilgilendirme sistemi hem de web versiyon sisteminde bu uyarılar ile karşılaşan öğrenciler için e okul notları görme yöntemleri adı altında yeni adımlar keşfedildi.

E Okul Not Bilgilerini Nasıl Görebilirim ?

Eğer bir Android kullanıcısı iseniz şimdi bahsedeceğimiz yöntem ile kolay bir şekilde E okul sistemine giriş yapabilecek ve notlarınızı görebileceksiniz. İlk olarak mobil E Okul VBS uygulaması telefonunuza yüklü ise siliniz. Daha sonra genel bir uygulama ön belleği silme ve tarama işlemi gerçekleştirin. Ardından buraya tıklayarak mobil e okul uygulamasının eski bir sürümü olan 1.2.3 olanı indiriyoruz. Ardından inen APK dosyasının kurulumunu gerçekleştirerek e okul uygulamasını telefonunuza kurun.

Sonrasında ise uygulamayı açtığınızda klasik olarak giriş bilgilerinizi girerek e okul sisteminde oturum açın. Gerekli sekmelerden notlarınızı görebilir ancak karne ortalamanızın VBS sisteminde gözükmediğni belirtelim. Uygulama eski bir sürüm olduğundan dolayı tasarımda farklılık olabilir ve 'Not Bilgisi' bölümünden gerekli notlarınıza göz atabilirsiniz. Yine devamsızlık bilgisi ve benzeri işlemler için uygulamayı kullanabilir yad web sürümünden giriş yaparak kullanabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ