e-Nabız yayımlanan güncellemeyle yeni özellikler kazandı - Haberler - indir.com

e-Nabız yayımlanan güncellemeyle yeni özellikler kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-15 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Yaygın olarak kullanılan e-Nabız uygulaması yeni bir güncelleme ile beraber çeşitli özellikler kazandı. Bununla beraber e-Nabız uygulaması, corona virüs salgını sırasında en çok kullanılan uygulamalar arasında yerini almayı başardı. Sağlık Bakanlığı'nın dijitalleşmede ki en önemli adımlarından biri olan ve dünyanın da en büyük dijital sağlık kaydı platformu olma özelliğine sahip olan e-Nabız'da kullanıcı sayısı 20 milyonun üzerine çıktı. 

e-Nabız yeni güncellemeyle çeşitli özellikler kazandı

e-Nabız uygulaması sayesinde vatandaşlar, reçete, muayene, rapor, tahlil gibi sağlık kayıtlarına 7 gün 24 saat boyunca ulaşabiliyor. Sağlık hizmetlerinde kağıt ve basılı materyal kullanımını da önemli düzeyde azaltmayı başaran e-Nabız uygulaması, diğer sistemlere de entegre edilerek daha yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı. Pandemi sürecinde vatandaşların Hayat Eve Sığar uygulamasıyla beraber en çok kullandığı uygulamalar arasında yer aldı. 

e-Nabız uygulaması yakın bir zaman önce bir güncelleme aldı ve bu güncelleme ile beraber uygulamaya e-Devlet ve Mobil İmza giriş ekranlarına kavuştu. Bunun yanı sıra aynı zamanda sorun yaşayan Aile Hekimi değişikliği özelliği uygulamaya güncelleme ile eklenen özellikler arasında yerini alıyor. En yakın nöbetçi eczane bilgisinin de eklendiği bu uygulama için tavsiye etme özelliği, randevu ekranlarında değişiklikler ve hata performansı iyileştirmeleri de yapıldı e-Nabız uygulaması şu anda App Store tarafında Tıp kategorisinde birinci sırada listeleniyor ve 53 bin oy ile 4,6 puana sahip. Google Play platformunda ise uygulamanın 27 bin kişinin oylamasıyla birlikte toplamda 4,1 puanı bulunuyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ