E-mail marketing için hosting çözümleri - Haberler - indir.com

E-mail marketing için hosting çözümleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-26 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

E-mail marketing bir şirketin dijital pazarlama süreçlerinin en önemli kısımlarından birini kaplıyor. Bu süreci doğru bir şekilde yönetmek, hem pazarlama sürecinizde hem de harcadığınız para konusunda sizlere fayda sağlayacaktır. Bu süreci iyi bir şekilde yönetmeyi planlamıyorsanız da doğru hizmeti satın alabilecek yeri bulmanız gerekiyor. Güzel Hosting de e-mail marketing konusunda destek alabileceğiniz şirketlerden biri. 2008 yılından beri faaliyetlerine devam eden şirket, sektörün öncüleri arasında.

E-mail marketing için Güzel Hosting çözümleri

E-mail marketing diğer bir söyleyişle toplu mail, binlerce üyenize aynı anda e-posta gönderme imkanını elde edebileceğiniz bir hizmettir. En kolay e-mail marketing ile beraber siz de binlerce üyenizle dilediğiniz gibi iletişi kurabilir, potansiyel müşterilerinize tek seferde ulaşarak gerçek müşteriler kazanabilir ve satış rakamlarının artmasını sağlayabilirsiniz. Toplu mail göndermenin şirketlere birçok katkısı bulunuyor. Öncelikli olarak satışların atmasını sağlama konusunda sadık müşteriler kazanmak ve marka algısını güçlendirme noktasında toplu mail hizmeti ile beraber sizde kişiselleştirilmiş e-posta pazarlama ile sadık müşterilerinizi oluşturabilirsiniz. 

Spam klasörüne düşmeden toplu mail gönderme

E-posta çalışmalarınızda, toplu mail gönderimlerinizi yaparken izinli e-posta üyelerinizin doğrudan gelen kutusuna düşecek şekilde gönderimler yapmak mümkün. Yüksek kaliteli altyapı sayesinde tüm e-posta gönderimleriniz, posta kutularında spam klasörlerine düşmeden doğrudan gelen kutusuna düşer ve görünürlüğü de böylelikle artırırsınız. Hazır tasarlanmış şablonlarla beraber ihtiyacınız olan alana göre e-postalar tasarlayabilir ve dakikalar içerisinde özel şablonunuzu da hazırlamış olabilirsiniz. Mobil cihazlara dahi uyumlu e-posta gönderimlerinizi yapabileceğiniz, potansiyel müşterilerinize ulaşarak satışa yönelik artırım kazanabileceğiniz karlı hizmetler için Güzel Hosting Toplu Mail hizmetlerini inceleyin.

E-mail raporlama ile gönderimleri kontrol edin

Hedefinizi en doğru şekilde e-mail marketing çalışması gerçekleştirmekse, başarılı olma konusunda raporlara göz atmanızda fayda vardır. Elde edilen raporlarla ilgili olarak doğru analizler, sizi en doğru toplu mail gönderiminde potansiyel müşterilere yaklaşmanızı sağlar. Oluşturacağınız mail kampanyalarında, maillerinizle ilgilenen müşterilerin iletilen mailleri açma, açmama sayıları, hedef müşterilerde kaç kişiye ulaşıp ulaşmadığı ya da maile tıklanma, tıklanmama sayılarını doğrudan görebiliyorsunuz. 

Raporlarla ilgili en doğru analizler sayesinde rakiplerinizden sıyrılarak, özel gün kutlamalarından kampanyalara ve hatta özel tekliflere kadar birçok özel mail kampanyaları oluşturabilir ve mail pazarlama performanslarınızı da böylelikle arttırabilirsiniz. 

 





PAYLAŞ