Dynabook 11.nesil Intel işlemciler ile yenilendi - Haberler - indir.com

Dynabook 11.nesil Intel işlemciler ile yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-13 07:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dizüstü bilgisayar üretici marka Dynabook, yeni 11.nesil Intel Core işlemciler ile modellerini yeniliyor. Satellite Pro L50-J ve Tecra A30-J yeni Intel işlemci ve bellek seçenekleri ile yenilenerek karşımıza geliyor. Dynabook tarafından daha çok eğitim ve iş pazarlarını hedefleyen üç  yeni modelin yenilendiğini duyurdu. Tecra A30-J ve Satelite Pro L50-J modelleri işlemci markası Intel’ın en yeni 11.nesil Core işlemcilerine sahip olurken, DDR4 bellek ile güncelleniyor. Satellite Pro C40-G ise 10.nesil Intel Celeron işlemci seçenekleri ile beraber daha geniş bir yelpazeye sahip olmuş oluyor. Bu noktada bütçe olarak hassas olan profesyoneller ve öğrenciler için ideal seçimler karşımıza geliyor.

Yenilenen Dynabook modeller dikkat çekiyor

11.Nesil Intel işlemciler Mart'ta geliyor11.Nesil Intel işlemciler Mart'ta geliyor

Yenilenen modeller taşınabilirliği ile ön plana çıkarken, üretkenlik ve kullanılabilirlik olarak da kullanıcıların beklentisini karşılayacak seviyede geliyor. Baktığımız zaman sadece 1.2 kg ağırlığa sahip olan cihaz 14 saate kadar pil ömrü sunuyor ve 13.3 inç ekran büyüklüğüne sahip olan A30-J modeli kullanıcılar nerede olursa olsun, gün boyu üretken olmalarını sağlamış oluyor. Sadece 1.7 kg ağırlığa sahip olan 15 inç L50-J modeli ise tek şarj ile 10 saate kadar kullanım sunarken, 1.5 kg ağırlığındaki 14 inçlik Ch40-G ise 8 saatlik bir kullanım ömrünü kullanıcılara sunuyor. Yansıma önleyici mat bir ekrana sahip olan modeller dar çerçeve tasarımı ve parlaklık düzeyleri ile cihazları en zorlu aydınlatma koşullarında bile ideal bir kullanım sunmayı hedefliyor.

Yeni modeller hem çalışanlar hem de öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için tasarlandığını görüyoruz. Modeller şık tasarım ile gelirken, kullanıcıların bakteri oluşumundan korunabilmesi için ise boyalı yüzeylerde özel bir antibakteriyel boya kullanıldığı belirtiliyor. Bağlantı seçenekleri ile de dikkat çeken cihazlar USB Type-C şarj girişi, görüntü ve veri transferi için tam boyutlu HDMI bağlantı ve USB-C istasyonu gibi çevresel bağlantı seçeneklerine de sahip olabiliyorlar. Ayrıca C40-G ve A30-J modellerinde kart yuvası taşınabilir depolama alanı ihtiyacını karşılıyor. Modellerin hepsinde Gigabit LAN portu yer alırken A30-J ve L50-J WiFi 6 teknolojisine sahipken, C40-G ise WiFi 802.11 AC teknolojisine sahip olarak geliyor.


AMD masüstünde Intel'i geçmeyi başardıAMD masüstünde Intel'i geçmeyi başardı
Intel 10.nesil Tiger Lake oyuncu dizüstü bilgisayar işlemcilerini duyurduIntel 10.nesil Tiger Lake oyuncu dizüstü bilgisayar işlemcilerini duyurdu

PAYLAŞ