Duyurulan Apple One abonelik paketi ile Apple abonelikleri daha uygun fiyata tek pakette - Haberler - indir.com

Duyurulan Apple One abonelik paketi ile Apple abonelikleri daha uygun fiyata tek pakette

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-16 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın dün akşam saatlerinde resmi olarak gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber yeni teknoloji ve ürünlerini tanıttı. Aylardır merakla beklenen etkinlik kapsamında Apple Watch Series 6, yeni 8.nesil iPad Pro ve Apple One gibi birçok yeniliği gördük. Apple duyurmuş olduğu yeni Apple One paketi, içerisinde üç farklı ödeme planı ile kullanıcılara geliyor. Apple’ın uzun bir süredir beklenen ve COVID-19 sebebiyle 15 Eylül tarihine ertelenen bu büyük etkinlik ile yeni teknolojileri nihayet gördük. Apple’ın donanımsal yeniliklerinin yanı sıra şirketin Apple One adlı yeni servisi de duyuruldu. Apple One, Apple’ın kapsamında yer alan tüm hizmetlerin tek bir pakette birleşmesine sebep oldu.

Bu yeni hizmette üç farklı ödeme yöntemi görüyoruz. Apple One’ın en ucuz paketi olarak Bireysel paketi ve en pahalı olarak ise Premier adlı paketi olacak. Diğer yandan şirketin Aile planı da yer alıyor.

Yeni abonelik sistemi Apple One ortaya çıktıYeni abonelik sistemi Apple One ortaya çıktı

Yeni Apple One neler sunacak?

Apple One Individual planı için ayda 14.95 dolarlık bir fiyat etiketi olacak. Plan dahilinde ise kullanıcılar Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade ve 50 GB iCloud depolamasına sahip olacaklar. Apple One Family planında ise ayda 19.95 dolarlık bir fiyat etiketi göreceğiz. Bu planda ise İndividual planında yer alan tüm hizmetler olacak. Ancak aynı ailede yer alan kullanıcılarında hizmetten tek bir plan dahilinde yararlanması mümkün olacak. Diğer yandan bu paketteki iCloud planı 200 GB seviyesine yükselecek.

Son olarak en pahalı olan Apple One Premier ise 29.95 dolarlık fiyat etiketiyle gelecek. Bu paket kapsamında Individual ve Aile paketlerinde yer alan hizmetler ile beraber 2 GB’lık iCloud depolama alanı olacak. Ayrıca Apple News+ ve Apple Fitness+ aboneliği de yer alacak.


Apple bulut tabanlı oyun servisleri için geri adım attıApple bulut tabanlı oyun servisleri için geri adım attı
Uygun fiyatlı Apple Watch SE çıkış tarihi netleştiUygun fiyatlı Apple Watch SE çıkış tarihi netleşti

PAYLAŞ