Düşünce Gücünüzü Sınayacak 5 Bulmaca Oyunu - Haberler - indir.com

Düşünce Gücünüzü Sınayacak 5 Bulmaca Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-18 09:40:07
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Hemen hemen herkes bulmaca çözmeyi sever. Fakat bulmacalar bu kez karşımıza farklı çıkıyor. Bulmaca oyunları, bu seferde taş eşleştirmeden destansı maceralara kadar birçok farklı biçimde karşımıza çıkıyor. Bugün haberimizde rüyanızda bile çözümünü düşüneceğiniz beş adet farklı bulmaca oyunu.

1-Dost & Co

Test edilip onaylanan oyunlar arasında yer alan Dost & Co, nokta yerleştirme oyununa yeni bir akım getiriyor. aynı renkteki tüm noktaları temizleyerek oynayacağınız Dost & Co, yeni destek güçlerini serbest bırakmak için üçgenleri eşleştirerek büyük ödüller kazanacağınız kombolar yapın. Arka planda çalan müzik sayesinde oyundan gerilmeden ve sıkılmadan oynayabileceğiniz güzel bulmaca oyunları arasında yer alıyor.

2-Sally's Law

Oyunun temasında yer alan bir kız çocuğu ile hasta babası arasındaki karmaşık ilişkiyi irdeleyen Sally's Law, bu yönü ile modern bağımsız platform oyunu örnekleriyle ters düşen bir oyun. Oyun boyunca karşınıza çıkacak olan bulmacalar her beceri seviyesin de oyuncunun dişine göre olsa da deneyimli oyuncular genel anlamda kolaylıktan hoşlanacaklarını sanmıyorum.

3-Mekorama

İzometrik bulmaca platformu arasında yer alan Mekorama, Monument Valley hayranlarına tanıdık gelebilir. Fakat bu iki oyunu birbirinden ayıran şey oyuncuların ücretsiz bir şekilde kendi etaplarını oluşturup diğer oyuncuların kendi oluşturduklarına erişebilmeleri. Adım adım ilerlenen oyunda her adımı geçtikçe oyun birazcık daha zorlaşıyor.

4-After the End:Forsaken Destiny

Başarılı grafikleri ve içinizi ısıtacak olan baba oğul hikayesi ile sizi karşılayan After the End:Forsaken Destiny severek oynayacağınız başarılı bulmaca oyunları arasında yer alıyorhassas haraket kontrolleri gerektiren oyunda, büyük cihazlarda oynandığı zaman haddinden fazla ölmenize neden olabilir. Genel anlamda rahat bir temposu ve size sunduğu bol bol canlar sayesinde zeka gerektiren bulmaca oyunları arasında yer alıyor.

5-The Room Three

İlginç bir atmosfer ortamı ve ayrıntılı bulmaca kutularıyla sizi karşılayacak olan The Room Three, en son serisinde tüyler ürperten konsepti sayesinde gerilim yaşayarak yeni bir dünya kurmanıza yardımcı oluyor.





PAYLAŞ