Düşük fiyat ve makul özellikleriyle karşımıza çıkan iPhone SE 3 - Haberler - indir.com

Düşük fiyat ve makul özellikleriyle karşımıza çıkan iPhone SE 3

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 18:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple’ın amiral gemisi akıllı telefonlarına karşılık daha düşük özeliklerle uygun bütçeli modelleri olarak bilinen SE cihazlara yönelik yeni bir gelişme yaşandı. Öyle ki Apple’ın iPhone SE 3 adlı bir model sunabileceği detayları ortaya çıktı. Apple’ın ürün yelpazesine baktığımız zaman ilk iPhone SE modeli 2016 yılında tanıtılmıştı. iPhone 5 kasası üzerine kurulan bu model, birçok kullanıcı tarafından bir hayli beğenilmişti. 2020 yılının Nisan ayında ise şirketin piyasaya sürdüğü yeni iPhone SE 2020 modelini gördük. Yenilenen bu SE modeli sonrasında şimdi ise yeni SE modeli için beklentiler başladı.

Yeni iPhone SE 3 gelebilir

iPhone 12 Pro Sony’nin LİDAR sensörü ile gelecekiPhone 12 Pro Sony’nin LİDAR sensörü ile gelecek

Birçok analist yeni modelin yakın bir zamanda çıkmayacağını iddia ediyor. Bazı analistler ise 2020 yılında piyasaya sürülecek olan iPhone 12 modelinin 4G versiyonunu seneye karşımıza çıkabileceğini iddia ediyor. Ming-Chi Kuo adlı analist ise iPhone SE Plus modelinin piyasaya gireceğini iddia ediyor. 2021 yılında iPhone SE 3 modelinden önce iPhone SE Plus adlı yeni bir cihaz piyasaya sürülebilir. OLED ekran teknolojisine sahip olacak bu modelin 5.5 inç yada 6.1 inçlik bir ekran ile gelmesi bekleniyor.

İşlemci noktasında Apple A14 modeli ile karşımıza çıkması beklenen model çerçevesiz kasa ile geleceği söylentileri bulunuyor. Bu noktada modelin batarya kapasitesinin ise 2600 mAh yada daha fazlası olması bekleniyor. Bakalım beklendiği gibi iPhone SE 3 modeli yakın zamanda gelecek mi göreceğiz.


iPhone 12 tanıtım tarihi resmen duyurulduiPhone 12 tanıtım tarihi resmen duyuruldu
Samsung'dan Apple'a katlanabilir iPhone odaklı büyük destekSamsung'dan Apple'a katlanabilir iPhone odaklı büyük destek

PAYLAŞ