Düşük donanıma sahip PUBG severlere müjde! PUBG Lite geldi - Haberler - indir.com

Düşük donanıma sahip PUBG severlere müjde! PUBG Lite geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 15:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Dünya genelinde büyük bir ilgi gören PUBG, düşük donanımlı cihazlar için PUBG Lite versiyonu ile kullanıma resmen sunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar.

Dünya genelinde büyük bir popülerlik kazanan ve kişilerin birbirine karşı kıyasıya mücadele verdiği PUBG, yüksek gereksinimleri nedeniyle pek çok oyuncuyu oyun dışında bırakıyordu. Fakat yayınlanan yeni bir oyun versiyonu ile birlikte bu sorunlar sona erdi. Öyle ki PUBG için yayınlanan PUBG Lite versiyonu düşük donanıma sahip olan cihazlarda dahi oyunun sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Bu açıdan oyunu oynamak isteyen kişiler PUBG Lite versiyonunu bilgisayar ya da telefonlarına yükleyerek bu yeni akıma ayak uydurabilir. 

PUBG Lite APK'si Google Play Store'a düştü!PUBG Lite APK'si Google Play Store'a düştü!

PUBG Tüm oyunculara özür sebebiyle ödül dağıtacak

Yapımcı şirket tarafından yayınlanan resmi yazı ile şu anda Lite versiyonu için test sürecinin başladığı ifade edilirken sürecin sonrasında tüm cihazlarda kullanılabilir duruma gelecek olan oyun böylece tüm oyuncuların oyun oynamasını sağlayacak. Kısa süre içerisinde oyunun Lite versiyonunun Tayland dışındaki tüm ülkelerde uygulama mağazası üzerinden indirime sunulacağı ifade edildi.

Düşük donanımlı bilgisayarlara PUBG Lite desteği

Konu ile ilgili yapılan açıklamalardan düşük sistem gereksinimlerinin neler olacağı ile ilgili tüm detaylar paylaşıldı. Resmi açıklamalara göre kişilerin minimum ve maksimum sistem gereksinimleri şöyle;

Maksimum sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i5 2.8 GHz

Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7870

RAM: 8 GB

Depolama Alanı: 4 GB

Minimum sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i3 2.4 GHz

Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000

RAM: 4 GB

Depolama Alanı: 4 GB 

PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü!


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ