Duracell'den Taşınabilir Şarj Cihazı - Haberler - indir.com

Duracell'den Taşınabilir Şarj Cihazı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-31 10:20:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

Duracell dünya çapında ürettiği piller ile tanınıyor. Geliştirdiği piller ile ünlenen şirket ayrıca taşınabilir şarj cihazları da üretiyor. Pil konusunda bu derece ünlenen şirketin taşınabilir şarj teknolojisi de büyük beklenti yaratıyor. Duracell de tüm beklentileri karşılayabilecek düzeyde bir powerbank ile karşımıza çıkıyor. 

Duracell taşınabilir şarj cihazi normal prize göre iki kat daha fazla hız sağlayabiliyor. Akıllı telefonları üç tam dolum seviyesinde şarj edebilen cihaz bakır ve siyah Duracell renklerinin kullanıldığı bir tasarıma sahip. Çift şarj giriş teknolojisi ile geliştirilen cihaz kullanıcılarına 48 saatlik ekstra kullanım süresi vaat ediyor. Çeşitli güvenlik özellikleriyle geliştirilen Duracell taşınabilir şarj cihazında, voltaj korumaları ve kısa devre özelliği ön plana çıkıyor.

Huawei Apple sırası bekleyenlere powerbank dağıttıHuawei Apple sırası bekleyenlere powerbank dağıttı

Güç Kapasitesine Göre Üç Farklı Ürün

Duracell taşınabilir şarj cihazı farklı güç kapasiteleri göz önünde tutularak üç ayrı ürün şeklinde geliştirildi. 3350 mAh, 6700 mAh ve 10050 mAh olmak üzere üç farklı güç kapasitesinde geliştirilen Duracell powerbank cihazlar hızlı şarj ve cepte taşınabilir olması nedeniyle beğenileri topluyor. Üç yıl garanti kapsamında sunulan cihazların fiyatı 159 TL ve 299 TL arasında değişiyor. 



PAYLAŞ