Dünyayı birde 4K görün - Haberler - indir.com

Dünyayı birde 4K görün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 09:55:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Avrupa Uzay Ajansı (ESA) tarafından çekilen muhteşem dünya videosu yayınlandı. 4K çözünürlükteki videoda birçok etkileyici görüntü de yer alıyor. Zaten dünyanın kendisi etkileyici bir yer değil mi? İşte Dünyayı birde 4K görün

Dünyayı birde 4K görün

Sosyal medya hesaplarını sürekli aktif tutan Avrupa Uzay Ajansı (ESA), Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan yayınlanan muhteşem görseller ve videolar ile bizleri etkilemeye devam ediyor. Uzay ajansı bu seferde Alman Astronot Alexander Gerst'in son altı ay içerisinde çektiği videoları bir araya getirdi. ESA tarafından geçtiğimiz haziran ayı içerisinde Uzay İstasyonu'na gönderilmiş olan Alexander Gerst, kısa süre içerisinde çok iyi bir sosyal medya kullanıcısı haline gelmişti. Özellikle paylaştığı muhteşem görüntüler ile bizleri büyülemeye devam ediyor. Alexander, Uzay İstasyonu'ndaki altı aylık görevinin sonuna gelmiş bulunuyor. Alman astronot, Yeryüzü'ne dönecek ve Noel tatilini ailesi ile birlikte geçirecek.

Uzay Aracı TESS’in İlk Çektiği Görüntüler Dünya’ya UlaştıUzay Aracı TESS’in İlk Çektiği Görüntüler Dünya’ya Ulaştı

Türkiye Uzay Ajansı Kuruldu

ESA'nın yayınladığı videoya bakıldığı zaman Dünya'nın aurorası, Güneş'in doğuşu, Samanyolu Galaksisi, yıldırımlar, şehir ışıkları, birçok kargo aracının ISS'ten ayrılışı ve bir roket kalkışı gibi uzaydan çekilmiş muhteşem görüntüler yer alıyor. Zaten bizim göremediğimiz muhteşem güzelliklere sahip olan uzayda, kendi dünyamızı bu şekilde görmek gerçekten çok etkileyici. Alexander Gerst'in fotoğraflarına ESA üzerinden de ulaşabilirsiniz.


Uzay ülkesi Asgardia İstanbul'a doğru geliyor!Uzay ülkesi Asgardia İstanbul'a doğru geliyor!
Çin, uzaya yeni bir Çin, uzaya yeni bir "Ay" gönderecek
Dawn Uzay Aracı ile bağlantı kesildiDawn Uzay Aracı ile bağlantı kesildi

PAYLAŞ