Dünyanın ilk Aile Robotu JIBO Tanıtım Videosu - Haberler - indir.com

Dünyanın ilk Aile Robotu JIBO Tanıtım Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

'Dünyanın ilk aile robotu' mottosuyla seri üretilmesi için bugüne kadar yaklaşık 800 bin dolar bağış toplayan JIBO, şu günlerde en çok konuşulan teknolojik ürünlerden birisi oldu.

Indiegogo üzerinden 7 dolardan başlayan bağışlarla gerekli olan 100 bin doları kısa sürede toplamayı başaran ve biz bu haberi yaptığımızda 800.210 dolara ulaşan JIBO tüketicilerle buluşmak için gün sayıyor.

JIBO

5.7 inch yuvarlak ekranıyla 11. inch'lik vücuda sahip olan JIBO'nun ekranı yüzü olarak görev yapıyor. 360 derece açıyla hareket edebilen ekran dönebildiği gibi aynı zamanda eğilme özelliğine de sahip.

Çevresindeki kişilerin yüzlerini tanıyarak seslerini de algılayabilen JIBO, kişilere göre hareketlerini ve konuşmalarını da otomatik olarak ayarlayabiliyor. Ayrıca geliştiriciler için de yeni bir teknoloji alanı özelliği taşıyan JIBO için özel uygulamaların da geliştirileceği ve kendisine ait özel bir uygulama mağazasının da olacağı belirtiliyor.

Son derece sevimli bir görüntüye sahip olan JIBO'nun 2016 yılında piyasaya çıkacağı ve 499-599 Dolar fiyat etiketiyle her eve gireceği söyleniyor.

Eğer bu robotun neler yapabildiğini merak ediyorsanız yayınlanan JIBO Tanıtım Videosu'nu aşağıdan izleyebilirsiniz.




JIBO Tanıtım Videosu


PAYLAŞ