Dünyanın ilk 4K G-Sync HDR oyuncu monitörü Asus PG27UQ tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Dünyanın ilk 4K G-Sync HDR oyuncu monitörü Asus PG27UQ tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-26 10:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Yeni tanıtılan bu ürün oyuncuların gözdesi olabilecek kapasiteye sahip. 144Hz olan ve 4K çözünürlüğe sahip bu monitör oyunlarda akıcı ve yüksek kalitede performans sağlıyor. Süper akıcı görselleri ve 144Hz yenileme hızıyla oyunculara büyük bir zevk veriyor. Oyuncuların bilgisayarları en iyi özelliklere sahip olsa bile 60Hz'lik bir monitör ile en fazla 60FPS'lik görüntü alabiliyordu. Yeni çıkan bu 4K ve 144Hz yenileme hızına sahip monitör gerçekten de akıcı ve süper bir performans sağlıyor.

Yeni 4K G-Sync HDR oyuncu monitörü PG27UQ

Yeni çıkan dünyanın ilk 4K G-sync HDR monitörünün özellikleri şöyle:

Süper akıcı oyun görselleri için 144Hz tazeleme oranına sahip. 27 inç ekranıyla 4K çözünürlüğe sahip HDR monitörü oyunculara daha büyük bir zevk veriyor. Nvidia G-SYNC HDR, gerçekçi kontrast ve renkler sunuyor. Geniş renk aralığıyla yumuşak ve gerçekçi tonlamalar sunuyor. Asus Aura Sync teknolojisi ile geliştirilmiş olan bu monitör, oyuncuları içine çeken çevresel ışıklandırma oluşturuyor. Aura özellikli parçalar birbiriyle uyumlu çalışabilir. Özellikle gerçekçi renkler ve ışıklandırma ile oyuncuları kendine büyülüyor. Monitörde bulunan ROG logosunu, ROG Işık Sinyali etrafa yayar.

Oyuncular için daha akıcı bir görüntü sağlayacak olan bu monitör yüksek çözünürlüğüyle oyuncuları kendine bağlıyor. Geliştirilen bu monitörde kullanılan teknolojilerle oyun performansımızı en üst düzeye çıkaracak. Işıklandırma konusunda gözleri yormayacak şekilde dizayn edilmiş ve daha gerçekçi renkler sağlıyor. Grafikler konusunda mükemmel derece üst düzey performans sağlıyor ve daha gerçekçi renklerle oyuncuları büyülüyor.

 





PAYLAŞ