Dünyanın ilk 10 TB'lık sabit diskinin Türkiye fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Dünyanın ilk 10 TB'lık sabit diskinin Türkiye fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-28 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Depolama çözümlerine yönelik yeni ürünler görmeye devam ediyoruz. USB bağlantısına sahip cihazları şarj edebilen Seagate'nni Backup Plus Hub 10 TB cihazının Türkiye fiyatı belli oldu. Yüksek ve dev kapasitelere ihtiyaç duyan kullanıcı kitlesine yönelik geliştirilmiş olan bu sabit disk veri hub'u ve şarj istasyonu olarak iki yeteneği bulunuyor. Hem Windows hemde Mac platformları ile uyumlu olan bu yeni Seagate Backup Plus Hub ile fotoğraf, dosya ve videolarınızı yedeklerken telefon, tablet ve kamera gibi USB bağlantısına sahip cihazlarınızı da şarj edebilirsiniz.

USB bağlantısı sayesinde direkt olarak cihazlarınızdaki verileri de yedekleyebilme yeteneğine sahip durumda. Hızlı USB 3.0 ve 2.0 bağlantılarına sahip bu modelde tak 'çalıştır mantığı işliyor ve ön yüzeyinde USB bağlantılarını barındırıyor. Sisteminiz bekleme modunda da olsa dosyalarınızı ve diğer verilerinizi şarj ederken bile yedeklemeniz mümkün olmaktadır.

Geniş kapasitesi ile çok amaçlı kullanımı bulunan Seagate'nin yazılım desteğinin de bulunduğu bu yeni depolama diskinin Türkiye satış fiyatı ise 1299 TL olarak açıklanmış durumda.





PAYLAŞ