Dünyanın en yaşlı YouTuber'ı hayatını kaybetti - Haberler - indir.com

Dünyanın en yaşlı YouTuber'ı hayatını kaybetti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 12:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Yaptığı yerel ve sıradışı yemekleri ile fenomen olmayı başaran dünyanın en yaşlı YouTuber'ı Mastanamma isimli Hintli kadın, 107 yaşında hayata gözlerini kapattı. 

YouTuber olmak psikolojik sorunlara neden olabilir!

Puskas Ödüllü Oyuncu Futbolu Bırakarak YouTuber Oluyor!Puskas Ödüllü Oyuncu Futbolu Bırakarak YouTuber Oluyor!

Karpuzlu tavuk yemeği gibi birbirinden enteresan ve yöresel yemekler yaparak "Country Foods" (Köy Yemekleri) isimli YouTube kanalında paylaşan Hindistanlı kadın Mastanamma, sahip olduğu kanalda 1 milyonu aşkın izleyici ve aboneye sahipti. 2016 yılında bu kanalı kurarak video paylaşmaya başlayan Mastanamma, paylaştığı videoları torunu ve birde arkadaşı tarafından çekiliyordu. Hindistan'ının güneyinde ücra bir köy evinde yaşayan Mastanamma, evinin önünde videolarını çekiyordu. 

 "Farklı yemek yapma tarzı onu bir yıldız yaptı."

Sebzeleri eli ile soyan ve daha sonrasında Hindistan'a ait olan bir bıçakla soyduğu sebzeleri doğrayan Mastanamma, yemekleri yer sofrasında hazırlıyordu ve yer sofrasında muz kabuklarında yaptığı yemekleri servis ediyordu. BBC muhabirlerinden birisi olan Omkar Karambalekar, iki sene önce röportaj gerçekleştirmişti ve  Mastanamma için şu ifadeyi kullanmıştı; "Farklı yemek yapma tarzı onu bir yıldız yaptı." İnanılmaz bir şekilde sosyal medyayı sarsmayı başaran Mastanamma, o dönemde 105 yaşında olması nedeniyle en yaşlı YouTuber olarak seçilmişti. 

Pazartesi günü kanalında öldüğü duyuruldu

Yemeklerini kendi yaktığı odon ateşinde pişirdiğini ifade eden BBC muhabiri Karambalekar, " Mastanamma en çok da evinin yakınlarında nehir olması nedeniyle balık yemeği yapmayı seviyor." dedi. Andhra Pradeş'te hayata gelen Mastanamma, geçtiğimiz Pazartesi günü kendi YouTube kanalında öldüğü duyuruldu. 

 


Youtuber Jake Paul, 6.9 Milyon Dolarlık Yeni Evini Tanıttı!Youtuber Jake Paul, 6.9 Milyon Dolarlık Yeni Evini Tanıttı!
YouTuber olmak isteyen gençlere yeni yarışmaYouTuber olmak isteyen gençlere yeni yarışma
Youtuber'lar izleyicilerinin obez olmasına neden oluyorYoutuber'lar izleyicilerinin obez olmasına neden oluyor

PAYLAŞ