Dünyanın En Küçük İnsansı Robotu Berobot İstanbul'a Geliyor! - Haberler - indir.com

Dünyanın En Küçük İnsansı Robotu Berobot İstanbul'a Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-23 13:00:05
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Etkinlik

Tayvan'da üretilen dünyanın en küçük robotu Berobot, İstanbul'a geliyor. son teknolojik ürünlerin sergilendiği Tayvan Doğa Dostu Ürünler Etkinliği 15-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da İstinye Park'ta gerçekleşecek.

Tayvan Ekonomi Bakanlığı Çevreci Ürünler Departmanı (GTPO) ve Tayvan Ticaret Merkezi'nin (TAITRA) desteklediği, Tayvan Ekonomik Bakanlığı'nın (MOEA) düzenlediği etkinlikte GeStream Technology tarafından üretilen ve dünyanın en küçük insansı robotu olma özelliği ile Guiness Rekorlar kitabına adını yazdıran Berobot ve beraberinde teknolojik çevre dostu ürünler Türk halkına sunuluyor. 

Ayrıca Nano Win Technology'nin ürettiği elektrikli scooter da sergilenecek çevre dostu ürünler arasında bulunuyor. Bu, Güneş enerjisi ile çalışan dünyanın katlanabilir ilk elektrikli scooter'ı olma özelliğine sahip.

Bu etkinlik; Tayvan'ın Well-Ling, ChenTechnology, Nano Win Technology, GeStream Technology, Yantouch, SunUpEco, Absolute Technology, Crosscarf, PaperShoot Technologies, Green First Corporation ve Cashido Corporation gibi önde gelen teknoloji firmaları ile bu sektörde bulunan Türk üreticileri buluşturuyor.





PAYLAŞ