Dünyanın En Küçük HP Lazer Yazıcıları Duyuruldu - Haberler - indir.com

Dünyanın En Küçük HP Lazer Yazıcıları Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-21 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Elektronik ürün üreticisi HP'den dünyanın en küçük lazer yazıcı modelleri resmi olarak duyuruldu. LaserJet Pro M15 ve LaserJet Pro M28 serileri olarak gelen cihazlar tanıtıldı ve özellikleri belli oldu. LasereJet Pro M15w modeli ufak yapısı ile her yere sığabiliyor ve hızlı yazma özelliği ile dikkat çekiyor. Kaliteli bir iş ortaya sunan cihazın bütçe dostu olduğu ve 16 x 19 x 34.5 santimetre boyutlarında olduğu belirtiliyor. Cihaz özelliklerine gelecek olursak ürün sezgisen kontrol paneli ile 150 sayfa yükleme kapasitesine sahip durumda.

Ayrıca 100 sayfa çıktı biriktirme ile beraber 802.11g/g/n kablosuz bağlantı teknolojisi ile beraber Wifi Direct ve USB bağlantılara sahip durumda. Akıllı telefon ve tabletler üzerinde kolayca baskı hazırlanabilen ürün baskı hızı olarak dakikada 19 sayfa sunabiliyor. LaserJet Pro MFP M228w modelinde ise kopyalama, baskı ve tarama özellikleri yer alıyor. Kolay kaydırılabilen tarama camı ve kimlik kopyalama yetenekleri üründe bulunuyor.

HP Smart uygulaması ile kontrol yeteneğine sahip yazıcıların Nisan 2018 ile beraber satışa sunulması bekleniyor ve fiyatı ise henüz belli olmuş değil.





PAYLAŞ