Dünyanın En Küçük Akıllı Telefonu Palm Satışta! - Haberler - indir.com

Dünyanın En Küçük Akıllı Telefonu Palm Satışta!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-20 13:02:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Akıllı telefon pazarında büyük inçli ekran modelleri popüler olmadan  önce kullanıcıların tutkunu olduğu modeller küçük ekran modelleriydi. Rahat kullanım olanakları ile ön plana çıkan küçük ekranlar, teknoloji geliştikçe ve donanım özellikleri arttıkça 6 inçten büyük amiral ekranlara yerini bıraktı. 

Birçok kullanıcının alışmak zorunda kalarak alıştığı amiral ekranlara tepki olarak Palm küçük ekranları özleyen kullanıcılara özel yeni bir cihazı satışa sundu. 

'En küçük telefon' geri döndü'En küçük telefon' geri döndü

Küçük Ekranlı Palm 

Ekran çözünürlükleri hakkında bilmeniz gereken her şey!

Dünyanın en küçük ekrana sahip telefonu olan cihaz kredi kartı büyüklüğünde. ABD’de satışa sunulan cihazın ise pazar değeri 350 dolar olarak belirlendi. Andorid işletim sisteminin son sürümü olan Android 9.0 Pie’den güç alan cihaz koleksiyoncular tarafından büyük ilgi görecek. 

Donanımsal özellikler olarak da oldukça yetkin olan Palm, Google Play Sotre’daki tüm uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyor. Küçük olmasına rağmen oldukça işlevsel bir cihaz olarak ön plana çıkan  Palm’ın bataryası da küçük bir cihaza göre oldukça etkileyici. Kullanıcılarına 4-5 saatlik kesintisiz kullanım sağlayan Palm ne yazık ki Wi-Fi incelemesinde sınıfta kaldı. 

Ancak Palm’ı boyutuna göre değerlendirmek gerektiğini ve Android’in son sürümünü taşıyan üst düzey cihazlarla karşılaştırmanın pek de uygun olmayacağının altını çizelim. Cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve küçük telefon özleyenler için son derece iyi bir alternatif olan Palm, mobil cihazlarını sadece arama yapma ve Google Play Store’da yer alan basit uygulamaları çalıştırmak için tercih edenlerin beklentilerini karşılayabilecek bir cihaz. 

 

 

 

 

 


Karşınızda minimalist anlayış ile geliştirilen Honor 8XKarşınızda minimalist anlayış ile geliştirilen Honor 8X
Apple'dan Küçük Ekranlı iPhone XEApple'dan Küçük Ekranlı iPhone XE

PAYLAŞ