Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13 bekleyenlerine müjde - Haberler - indir.com

Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13 bekleyenlerine müjde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-18 11:52:55
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

HP Spectre 13, bu ayın başında duyurulmuştu. HP'nin göz bebeği yeni dizüstü bilgisayarı dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olma özelliğini taşıyor.

HP Spectre 13

Dünyanın en ince diz üstü bilgisayarı olma niteliğine sahip olan HP Spectre 13, yüksek donanım ile şık tasarımı bir arada sunan nadir bilgisayarlardan.

HP Spectre 13

İşlemcisi 8. Nesil Intel işlemcilerinden olacak olan Spectre 13, bir önceki modelinden daha ince bir ekrana ve 13 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak. Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13'ün ekranı dokunmatik ve 4k ekran çözünürlüğü ile birlikte geliyor. 4K ekran çözünürlüğünü günümüzde nadir dizüstü bilgisayarlarda görüyoruz, bakalım HP, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarında nasıl bir ekran kullanacak.

HP Spectre 13

Renk seçeneği ise Seramik Beyazı olacak olan Spectre 13, alüminyum bir gövde malzemesine sahip olacak. İşlemci, yeni model ile birlikte daha da güçlendiği için bilgisayarın pil ömrünün de iyileştirmeler ile geleceğini açıkça söyleyebiliriz. HP, Spectre 13'ün tam dolu pili ile tam 11 saat kullanım sunacağını iddia ediyor. 16GB'a kadar RAM, 1TB'a kadar da SSD seçeneği ile satın alabileceğiniz yeni bilgisayar, günümüzde çoğunlukla akıllı telefonlarda görmeye alışık olduğumuz hızlı şarj teknolojisi ile birlikte geliyor. Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13, 29 Ekim 2017 tarihinde yurtdışında satın alınabilir olacak. Ürünün fiyatına gelince ise ürün 1.299 dolardan başlayan fiyatlar ile müşterileri ile buluşacak. Henüz Türkiye satış fiyatı açıklanmayan HP Spectre 13'ü dört gözle bekliyoruz.

HP Spectre 13





PAYLAŞ