Dünyanın En İnce Dizüstü Bilgisayarı Acer Tarafında Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Dünyanın En İnce Dizüstü Bilgisayarı Acer Tarafında Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-09 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

CES 2018 kapsamında en yeni ürünleri görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Acer cephesinde düzenlenen etkinlik kapsamında dünyanın en ince dizüstü bilgisayar modeli olan Acer Swift 7 tanıtıldı. Yenilenmiş olan bu Swif 7 cihazının tam 8.98 milimetre inceliğe sahip olduğu ifade ediliyor. Cihaz 14 inçlik Full HD IPS bir panel ile dokunmatik ekrana sahip durumda. 4G LTE bağlantısına sahip olan model ile internet bağlantınız hiç kopmadan her alanda kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu 4G bağlantısını ise cihazın üzerinde yer alan nano SIM yada eSIM ile yapmak mümkün oluyor.

Modelin donanım tarafına gelecek olursak cihazda 7.nesil Intel Core i7 işlemcisi yer alıyor ve 8 GB LPDDR3 RAM belleği ile geliyor. 256 GB'lık PCle SSD depolama birimine sahip olan modelin arkadan aydınlatmalı bir klavyesi bulunuyor. Corning Gorilla Glass NBT panelli dokunmatik bir ekrana sahip olan cihazda touchpad'de bulunuyor. Yekpare bir kasaya sahip olan model ultra ince yapısında alüminyum bir gövde kullanıyor. Windows 10 işletim sistemine sahip olan modelin batarya tarafında ise 10 saatlik bir performansı bulunuyor.

Kuzey Amerika bölgesinde pazara çıkacak olan cihazın 1700 dolarlık fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Diğer ülke pazarlarında ise cihazın Nisan ayında satışta olması beklenirken 1699 avro'dan giriş fiyatına sahip olması bekleniyor.

 





PAYLAŞ