Dünyanın En İnce Çerçeveli Modeli Asus ZenBook S13 Duyuruldu - Haberler - indir.com

Dünyanın En İnce Çerçeveli Modeli Asus ZenBook S13 Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

CES 2019 kapsamında birbirinden iddialı dizüstü bilgisayar modelleri görmeye devam ediyoruz. Etkinlikte yer alan isimlerden olan Asus, şov yapmaya devam ederken şimdi ise dünyanın en ince çerçevelerine sahip sunduğu %97 ekran gövde oranı ile dikkat çeken yeni ZenBook S13 serisini duyurdu. Firmanın ifade ettiğine göre bu yeni ZenBook S13 modeli dünyanın en ince çerçevelerine sahip model olarak karşımıza geliyor. Bu sunduğu çerçeveler ile model yüksek bir yüzde 97’lik ekran gövde oranına sahip olmuş oluyor. Bu modelin donanım tarafına gelecek olursak ise modelde NVIDIA GeForce MX150 ekran kartı ile beraber 8.nesil dört çekirdekli yapıya sahip Intel Core işlemcisini görüyoruz. Modelin sahip olduğu SSD depolama biriminde ise 1 TB’a kadar seçeneklerin olduğunu ifade edelim.

ASUS ZenBook S13 Detayları

50Wh’lik bir batarya sunan model bu sayede 15 saate kadar bir kullanım ömrü sunabilmiş oluyor. Cihazın bağlantı seçeneklerine gelecek olursak ise model üzerinde bir adet normal bir USB 3.1 girişi yer alırken bir adet Type-A girişi bulunuyor. Ayrıca 2.nesil Type-C girişi ile beraber iki adet de USB 3.1’in bulunduğunu belirtelim. Diğer yandan model üzerinde 3.5 inçlik kombo ses girişi ve microSD kart girişi cihazın bağlantı seçenekleri arasında yer alıyor. ZenBook S13 modeli oldukça ince bir tasarım çizgisine sahip olarak karşımıza gelirken, buna rağmen sağlam yapılı ve dayanıklı olmasıyla ön plana çıkıyor. Kasa alüminyum olarak üretilirken, hiçbir boş kısım olmayacak şekilde tasarlanmış durumda. Cihaz ayrıca ordu standartlarına dayanıklı testlerinde de başarıyla geçmiş durumda. Cihazda 13.9 inçlik FHD NanoEdge bir ekrana sahip olduğunu ifade edelim.

Asus yeni Max M serisini duyurduAsus yeni Max M serisini duyurdu

Asus'un Yeni Chromebook Modeli Duyuruldu

Cihazın dikkat çeken bir başka yenilik noktasında ise daha önce tercih edilmemiş olan Ütopya Mavisi renk seçeneğinde bu modeli göreceğiz.


Asus ROG-STRIX-RTX2070; performansı ile şaşırtan ekran kartıAsus ROG-STRIX-RTX2070; performansı ile şaşırtan ekran kartı
Güçlü Oyuncu Cihazı Asus ROG Phone Sağlamlık Testine GirdiGüçlü Oyuncu Cihazı Asus ROG Phone Sağlamlık Testine Girdi
Asus'un Delikli Patenti Ortaya ÇıktıAsus'un Delikli Patenti Ortaya Çıktı

PAYLAŞ