Dünyanın En Hızlı SD Kart Modeli Sony Tarafından Piyasaya Sunuldu - Haberler - indir.com

Dünyanın En Hızlı SD Kart Modeli Sony Tarafından Piyasaya Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-08 09:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sony'nin yeni geliştirdiği SF-G serisi SD kartlar ailesi genişleyerek verimide artmaya devam ediyor. Özellikle DSLR ve video gibi ihtiyaçların artması ve gelişmeside bu gibi yüksek hızlı kart desteklerininde ihtiyacını beraberinde getiriyor. Bu noktada yeni SF-G serisi UHS-II SD kartlar kullanıcıya 299MB/s'ye varan oldukça yüksek hızda kesintisiz aktarım ve çekim sunacak. Bu gibi yüksek hızlar daha çok DSLR fotoğraf makinası ve 4K video kaydı gerçekleştiren cihazlar için oldukça yararlı olacak hızlar sunacak diyebiliriz. Yeni seri olan SF-G yeni DSLR ve aynasız fotoğraf makinaları ve grafikerler için optimize edilerek elde edilebilecek performans oranı en üst noktalara çıkacak.

Bu yeni hızlı SD kart teknolojisi Sony'in başarılı yazılımı ile de birleşerek ortaya 299 MB/s gibi varan hızlar çıkartıyor. Dünyanın en hızlı SD kartları olacak SF-G serisi ürünler dijital görüntüleme ve yüksek hızlı yazma işlemlerinde cihazların maksimum performans sergilemesini sağlayacak. Diğer yandan UHD-II fotoğraf makinası desteği ile de yüksek çözünürlüklü görsellerin daha uzun süre ve kesintisiz çekimine imkan sağlayacak. Kullanıcının kritik bir pozisyonu kaçırmaması için de arabellek temizleme süresi olabildiğince kısılarak kullanıcıya yardımcı olunmakta.

Hızlı Çekim ve Hızlı Aktarma İmkanı

Halihazırda bulunan üst seviye fotoğraf makinalarının hızlı çekim modları ile de entegre olarak çalışacak bu SD kartlar yüksek hızlı çekimlerede destek sağlayacak. Yüksek veri aktarım rakamı ile beraber kartınızdaki yüksek boyuta sahip dosyalarınızı bilgisayarınıza en hızlı şekilde aktarmanız mümkün olacak. 300MB/s gibi bir hız sunan SF-G seri SD kartlar daha çok profesyoneller tarafından tercih edilecek gibi gözüküyor.

Sony'in bu yüksek teknolojilere sahip yeni seri dünyanın en hızlı SD kartı serisi SF-G güvenlik noktasında da üst seviyelere oynuyor. Öyle ki Sony, SD kartların güvenliği için kartlarında su geçirmez antistatik yapı kullanmış durumda. Ayrıca sağladığı dosya kurtarma yazılımı sayesinde kartta oluşabilecek hasar yada fotoğraf silinme gibi durumlarda bu yazılım ile kaybolan fotoğraf yada videolarınızı kurtarma şansınız olacak.

Eğer sizde profesyonel bir kullanıcı iseniz yada bu gibi yüksek teknolojiler ile barındırılmış yüksek hıza sahip bir SD kart ihtiyacınız var ise bu modeli şimdiden düşünebilirsiniz. Bu yeni SF-G serisi SD kartları 1 Nisan 2017 tarihinden itibaren satış noktalarından temin edebilmeniz mümkün olacaktır.





PAYLAŞ