Dünyanın En Güçlü 5G Modemi Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Dünyanın En Güçlü 5G Modemi Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 13:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji markaları yeni nesil 5G teknolojisine yatırımlarını sürdürüyorlar. Şimdi ise Çin’in başkenti olan Pekin’de gerçekleştirilen bir 5G konferansı kapsamında Çin’in yükselen yıldızı olan Huawei’nin CEO’su Richard Yu tarafından 6.5 Gbps’e kadar maksimum 5G performans ve hızı sergileyebilen dünyanın en güçlü 5G modemi tanıtıldı. Tanıtılan bu yeni model Balong 5000 5G olarak adlandırılırken hangi özelliklere sahip olarak geliyor gelin detaylıca bakalım. Huawei CEO’su Richard Yu tarafından ifade edilene göre bu yeni Balong 5000 5G modelinin bağımsız olmayan ve bağımsız 5G ağ mimarisi ile uyum gösteren ilk 5G modemi olduğunu ifade etti.

Dünyanın En Güçlüsü Balong 5000 5G Modem

Katlanabilir Galaxy ve Galaxy S10 5G Pil Değerleri Belli OlduKatlanabilir Galaxy ve Galaxy S10 5G Pil Değerleri Belli Oldu

Pekin’de gerçekleştirilen konferans kapsamında lanse edilen bu yeni Balong 5000 5G modeli ayrıca dünyanın ilk FDD / TDD tam spektrum erişim platform özelliğine sahip cihazı olduğu belirtiliyor. Rakip isimlere baktığımız zaman Qualcomm’un 5 Gbps maksimum hıza sahip olan Snapdragon X50 LTE modemi ise FDD’yi ve bağımsız mimariye destek sağlamıyor. Ancak bu noktada ise yeni Balong 5000’in dünyanın en güçlü modemi olduğunu söyleyebiliriz. Teknolojik özellikleri ile de dikkat çeken bu yeni 5G modeminin 4G LTE’den tam 10 kat daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunduğu belirtiliyor.

Çinliler 5G teknolojisi ile uzaktan ameliyat gerçekleştirdi

Bu yeni modemin her özelliği bir ilke imza atarken düşük frekans bandında 4.6 Gbps ve en yüksek frekans değerinde ise 6.5 Gbps kadar indirme hızı ile dünyanın ilk en güçlü 5G modemi olduğu söyleniyor. Bu yeni ve güçlü modemin önümüzdeki ay ile beraber Barselona’da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi kapsamında Huawei’nin tanıtacağı 5G destekli akıllı telefonlar ile daha da detaylı bir şekilde lanse edilmesi bekleniyor. Bakalım 5G teknolojilerde markalardan ne gibi hamleler olacak göreceğiz.


Çinliler 5G teknolojisi ile uzaktan ameliyat gerçekleştirdiÇinliler 5G teknolojisi ile uzaktan ameliyat gerçekleştirdi
Turkcell, Türkiye'nin İlk 5G Bağlantısını GerçekleştirdiTurkcell, Türkiye'nin İlk 5G Bağlantısını Gerçekleştirdi

PAYLAŞ