Dünyanın en büyük oyun fuarı E3 2020 iptal edilebilir! - Haberler - indir.com

Dünyanın en büyük oyun fuarı E3 2020 iptal edilebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-09 20:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Oyunserverlerin merakla beklediği yılın en büyük oyun fuarı E3 2020 iptal olabilir.

Bu sene 9 Haziran 11 Haziran tarihleri arasında Los Angeles’ta düzenlenmesi beklenen oyun dünyanın en önemli etkinliklerinden biri olan E3 2020 Corona virüsü yüzünden iptal olabilir.

E-ticaret devi Alibaba Corona virüsünü saniyeler içinde tespit eden yapay zeka sistemi geliştirdi!E-ticaret devi Alibaba Corona virüsünü saniyeler içinde tespit eden yapay zeka sistemi geliştirdi!

Çin’in Wuhan kentinde otaya çıkan ve dünya çapında büyük bir paniği tetikleyen Corona virüsü bildiğiniz gibi MWC 2020 ve GDC 2020 gibi global anlamda önemli ve büyük etkinliklerin iptal edilmesine de neden olmuştu. Teknoloji şirketlerinin üretimini ve çalışmasını da büyük ölçüde sekteye uğratan virüs için alınan önlemlerden biri de E3 2020 fuarını iptal etmek olacak gibi görünüyor.

Yılın en büyük oyun fuarı E3 2020’de neler tanıtılacak?

Tüm dünyada etkisini hızla gösteren Corona virüsünün Los Angela’sı da tehdit etmesi nedeniyle bölgede olağanüstü hal ilan edildi. Virüs tehlikesi nedeniyle alınan kararın ardından E3 2020 hakkında da ilk resmi açıklama yapıldı.

Etkinliği düzenleyecek ESA’nın olduğu açıklamaya göre personellerin ve katılımcıların sağlının riske edilmemesi nedeniyle 9 Haziran ile 11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan E3 2020 etkinliği iptal edilebilir. Henüz iptal edip edilmeyeceği netlik kazanmayan etkinlikle ilgili yapılan açıklamada kurumlar durumu ve yaşanan gelişmeleri değerlendirdikten sonra bir karar alınacağını açıkladı.

ESA’nın konu hakkında şimdilik nasıl bir karar alacağı bilinmese de, açıklamadan sonra gelen bilgilere göre 9 Haziran ile 11 Haziran arasında Los Angelas’ta düzenlenecek E3 2020’yle ilgili nihai kararın Mayıs ayında netleşmesi bekleniyor.

 


YouTube, Corona Virüsü reklamlarını göstermeyecek!YouTube, Corona Virüsü reklamlarını göstermeyecek!
Apple ve Google Corona virisüyle ilgili içeriklere sansür mü uyguluyor?Apple ve Google Corona virisüyle ilgili içeriklere sansür mü uyguluyor?

PAYLAŞ