Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'de - Haberler - indir.com

Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 09:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yenilikçi teknolojilere sahip ürünleri ile sektöre öncelik yapan akıllı telefon markası olan OPPO, Türkiye'deki teknoloji severler ile buluşmaya hazırlanıyor. İşte Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'de

Oppo Katlanabilir Telefonu MWC 2019'da Geliyor

Oppo Katlanabilir Telefonu MWC 2019'da GeliyorOppo Katlanabilir Telefonu MWC 2019'da Geliyor

Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'de

Teknoloji dünyasının yükselen yıldızı OPPO, artık Türkiye'de. ABD merkezli araştırma şirketi olan IDC tarafından 2018 yılında dünyanın en büyük dördüncü telefon markası olarak gösterildi. Ayrıca 35 ülkede operasyonu bulunan OPPO, Türkiye tarafında da resmi olarak faaliyetlere başladı. İstanbul Ataşehir'de OPPO Türkiye'nin resmi ofisini açan şirket, fark yaratan akıllı telefonları ile birlikte sektöre yön vermeye hazırlanıyor. 

Akıllı telefon teknolojilerine dünya çapında öncülük yapan OPPO şirketinin Türkiye Genel Müdürü, Weijian Zhou oldu. Önde gelen teknoloji markalarında daha önce yapılan yöneticilik ve üst düzey yöneticilik deneyimleri ile bilinen Wijian Zhou, OPPO'nun Türkiye pazarındaki büyümesine liderlik edebilecek.

2004 yılı içerisinde kurulan Çin merkezli OPPO, tasarım, donanım ve performans açısından üstün özellikler taşıyan akıllı telefon modelleri ile Türkiye'deki teknoloji severlerin beğenisi almaya hazırlanıyor. Her gün hızla gelişen ve büyüyen teknoloji sektöründe önemli işler yapan OPPO, Türkiye'de de faaliyet gösterecek.


Oppo R15X Performans Testinde GözüktüOppo R15X Performans Testinde Gözüktü
Su Damlası Tasarımlı Oppo R15x TanıtıldıSu Damlası Tasarımlı Oppo R15x Tanıtıldı
Oppo A7'nin Tüm Özellikleri Belli OlduOppo A7'nin Tüm Özellikleri Belli Oldu

PAYLAŞ