Dünyada kaç milyon kişinin Apple Watch kullandığı açıklandı - Haberler - indir.com

Dünyada kaç milyon kişinin Apple Watch kullandığı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 00:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji pazarının en önemli isimlerinden olan Counterpoint Research, Apple’ın 2021 yılının ikinci çeyreğinde akıllı saat pazarındaki liderliğini sürdürdüğünü ve dünya genelindeki Apple Watch kullanıcı sayısının 100 milyonu geçtiğini açıkladı. Akıllı saat pazarında tıpkı akıllı telefonlarda olduğu gibi büyük bir rekabet bulunuyor. Apple, Samsung ve Huawei gibi teknoloji şirketleri, en fazla satış sayısına erişip en çok kullanıcıya sahip olmak için geliştirmelerini sürdürüyorlar. Her üretici marka akıllı saatlerini daha ön planda tutmak için önemli yenilikler getirmeye devam ediyorlar.

Counterpoint Research’ün hazırladığı rapora göre ise bu rekabette birincilik şuan için Apple’da bulunuyor. Markanın en çok sattığı modeller Apple Watch 6, Apple Watch SE ve Apple Watch 3 modelleri ile pazarın büyük bölümüne sahip olmayı başarıyor. Apple, bu yıl 100 toplamda 100 milyon kullanıcıyı aşarak büyük bir başarı yakalamış durumda.

Çip sıkıntısı sadece Apple'ı etkilemiyor!Çip sıkıntısı sadece Apple'ı etkilemiyor!

Apple Watch’ın satış rakamları açıklandı

Geçtiğimiz yılın ikinci çeyreğine göre bu sene %27 oranında büyüme yaşayan şirket, pandeminin negatif etkilerinden kurtulmuş gözüküyor. Bu büyümeden sadece Apple değil, geçtiğimiz yıla göre satış rakamlarında %43’lük bir artış yaşayan Samsung’da yaşamış durumda. Apple şuan için akıllı saat pazarının lideri konumunda olsa da Çin ve Hintli rakiplerine karşılık zorlu mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor. Öyle ki bildiğiniz üzere bu tür rakipler Apple’ın sahip olduğu özellikleri kendi akıllı saatlerinde uygulayıp bu teknolojiyi sadece 100 dolar karşılığında satabiliyorlar.


Güney Kore'den Google ve Apple'a Yüksek Komisyon SavaşıGüney Kore'den Google ve Apple'a Yüksek Komisyon Savaşı
Uğursuz olduğuna inanılan Uğursuz olduğuna inanılan "13" sayısı Apple'ın başını ağrıtabilir

PAYLAŞ