Dünyada bir ilke imza atacak olan yeni Samsung Galaxy Tab S6 müjdesi - Haberler - indir.com

Dünyada bir ilke imza atacak olan yeni Samsung Galaxy Tab S6 müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-03 09:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Tablet pazarının en gelişmiş özelliklerine sahip Android tablet modellerinden biri olarak karşımıza çıkan Samsung Galaxy Tab S6, başarısını bir kez daha kanıtlamayı başardı. 10,5 inç 2560×1600 piksel çözünürlükte AMOLED ekran özelliğine sahip olan Samsung Galaxy Tab S6, global pazarda bir ilke imza atarak HDR10+ desteği ile geliyor. Gerek iş yaşantınızda gerek kişisel hayatınızda kusursuz bir cihazdan yardım almak isterseniz sizde Samsung Galaxy Tab S6 adlı ürüne sahip olabilirsiniz. Söz konusu bu tablet, kısa bir süre önce ülkemizde de satışa sunuldu. Cihaz hakkında elde edilen bilgilere baktığımızda ürün yakın zaman içerisinde bir ilke daha imza atacak. 

Sağlam kaynaklardan ve kanıtlardan toplanan bilgilere göre ürün 5G özelliğine sahip versiyonu ile satışa çıkacak. İnternet çağı geliştikçe üretilen ürünlerde bir o kadar gelişiyor. Üst düzey teknolojiye sahip ürünlerden biri olarak raflarda yerini alan Samsung Galaxy Tab S6 modelli cihazın yakın zaman içerisinde 5G'li versiyonu ile de karşılaşacağız gibi gözüküyor. Resmi olarak da kayıt altına alınan yani baktığımızda gerçekten de yolda olan bu Samsung Galaxy Tab S6 5G, dünyanın ilk kez üretilen 5G'li tableti olacak.

5G teknolojisini akıllı cep telefonlarda görmüştük. Artık bu teknoloji tabletlerde de kullanılacak gibi gözüküyor. 5G teknolojisinin cep telefonlardan sonra tablet tarafından da görüyor olmak oldukça heyecan verici gibi gözüküyor. 5G teknolojisinin desteğinin olduğu bölgelerde Samsung, yeni sürecin lider ismi olmayı planlıyor. Çalışmalarını da bu doğrultuda yürüterek hızla büyümeye odaklanıyor. Bildiğiniz üzere Güney Koreli liderin halihazırda 5G teknolojisini kullanan birçok akıllı cep telefonu mevcut. 2020 yılında bu sayının daha da artması bekleniyor. 

Samsung Galaxy Tab S6'nın özellikleri

Gelişmiş düzeyde özellikleri ile piyasanın gözde ürünlerinden biri olan Samsung Galaxy Tab S6, gücünü Snapdragon 855 işlemci sisteminden alırken aynı zamanda 6 GB - 8 GB RAM özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra aynı zamanda bu kusursuz cihazda 128 GB - 256 GB dahili depolama seçenekleri de mevcuttur. Söz konusu bu cihazın WiFi ile LTE olmak üzere iki farklı seçeneği bulunuyor. Cihaz 7.040 mAh gücünde pil kapasitesine sahiptir. 

Gelişmiş düzeyde özellikler ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Samsung Galaxy Tab S6'in ön kısmında  yüz tanıma özellikli 8 megapiksel F2.0 kamera, arkasında ise 13 megapiksel F2.0 + 5 megapiksel F2.2 çiftli kamera sistemi yer alıyor. Böylelikle cihaz kamera konusunda da beklentileri karşılıyor. Çift kamera sistemi ile tabletler arasında şaşırtıcı bir özelliğe sahip olduğunu gösteren Samsung Galaxy Tab S6, bağlantı kısmında ise USB-C tercih etmiştir. Cihazın parmak izi sensörü ise ekrana entegre edilmiş olup cihazda, AKG imzalı dörtlü hoparlör sistemi ve Dolby Atmos desteği de yer alıyor. Android tabletler arasında eşsiz özelliklere sahip olan Samsung Galaxy Tab S6, yakın zaman sonra 5G versiyonu ile de raflarda yerini alacak gibi gözüküyor. 

 





PAYLAŞ