Dünyaca ünlü tetris oyununda şampiyon belli oldu - Haberler - indir.com

Dünyaca ünlü tetris oyununda şampiyon belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 10:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan Tetris'te yeni şampiyona tüm dünyada dikkat çekti. yapılan turnuva ile birlikte Tetris'in yeni dünya şampiyonu 16 yaşındaki oyuncu oldu.

30 yıl önce SSCB'de yayınlanan ve tüm dünyayı etkisi altına alarak günümüze kadar gelmeyi başaran dünyanın en popüler oyunlarından Tetris için yeni bir Dünya Şampiyonası yapıldı. özellikle son anları milyonlar tarafından izlenen şampiyona sonrasında 16 yaşındaki genç oyuncu, Tetris'te Dünya şampiyonu olmayı başardı.

Gökdelen Üzerinde Oynanan Tetris Oyunu VideosuGökdelen Üzerinde Oynanan Tetris Oyunu Videosu

Yeni şampiyon: Joseph Saelee

finalde Joseph Saelee 7 yıldan beri üst üste şampiyonluk yaşayan Jonas Neubauer’e karşı mücadele verdi. iki isim arasında centilmence geçen mücadele sonunda kupaya uzanan Joseph Saelee de bu başarısına inanamadı. şampiyonluk sonrasında duygularını aktaran genç şampiyon, “Turnuvaya sadece elemeleri geçmek, harika insanlarla tanışmak için geldim. Kazanmak harika bir duygu, ne diyeceğimi bilemiyorum” dedi. Oyun sonrasında ise eski şampiyon, yeni şampiyonu centilmence kutladı.

Son anlar dikkat çekti

Son anları internete düşerek paylaşıma giren Tetris şampiyonasında özellikle Joseph Saelee'nin heyecan dolu anları dikkat çekti. İşte o anlar;

 




İlgili uygulamalar
Sonsuz Koşu ve Tetris Tarzında Mobil Oyun: Super Boxman (Video)Sonsuz Koşu ve Tetris Tarzında Mobil Oyun: Super Boxman (Video)
Lise Öğrencisinin Geliştirdiği Tetris Runner Oyunu Destek Bekliyor!Lise Öğrencisinin Geliştirdiği Tetris Runner Oyunu Destek Bekliyor!

Gökdelen Üzerinde Oynanan Tetris Oyunu Videosu


PAYLAŞ