Dünyaca Ünlü Telefon Üreticisi Resmen Türkiye'ye Geliyor! - Haberler - indir.com

Dünyaca Ünlü Telefon Üreticisi Resmen Türkiye'ye Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-02 15:06:43
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji

Motorola Türkiye'ye Resmen Geliyor!
Akıllı telefonların olmadığı dönemlerde gazete kuponu bile biriktirilerek satın alınan ve herkesin göz bebeği olan mobil cihaz Motorola tekrardan piyasaya dönüyor. Malum sebeplerden dolayı listelerden kaldırılan Motorola android ve IOS veri tabanlı cihazların olmadığı dönemlerde fırtına estirmişti. Şimdilerde yine iddialı olarak piyasalara dönmeye hazırlanan marka fırtına olup esmek istiyor.

Motorola ve Lenovo işbirliği
Android ve IOS işletim sistemine sahip olan akıllı mobil cihazlar piyasaya çıkmadan önce Motorola vardı. Motorola'nın uzun süredir piyasada olmamasının ardından yeniden piyasaya girmesi için hazırlıklar yaptığı bilinmektedir. Malum sebeplerden ötürü Türkiye piyasasından el çeken Motorola şimdilerde Lenovo çatısı altında hizmet vermeye devam edecektir. En çok talep edilen mobil cihazların android ve IOS olmasının ardından Motorola'da androıd veri tabanlı akıllı cihazlar üretecektir. Lenovo sayesinde tekrardan piyasalarda olmaya hazırlanan marka 'Lenovo Moto' adıyla tekrardan gündeme gelecek.

Lenovo Moto Telefonları
Motorola'nın Lenovo ile gündeme tekrardan gelmesi büyük yankı uyandıracak gibi görünüyor. Marka ürettiği telefonlardan ziyade, Lenovo markasıyla piyasaya çıkışından adından oldukça söz ettirecek gibi duruyor. Markanın ürettiği telefonlarda ilk dikkat çekecek nokta fiyatları gibi duruyor. Fiyatlarının oldukça yüksek olması beklenen cihazların 2000 TL'den aşağı satılmayacağı biliniyor. Türkiye'de satış noktalarında satışa sunulacak olan telefonların her zaman değil de, ara dönemlerde satışa sunulması hazırlanıyor. Bir iki hafta içinde satış mağazalarında yerini alacak olan cihazlar şimdiden merak konusu oldu. Türkiye'de var olan mobil pazarında ciddi anlamda yer edecek olan marka, geçmiş senelerde gösterdiği performans kadar iyi performans sergileyecektir.

Moto G4 ve MOTO Z
Fiyat performans canavarı olarak adlandırılan Moto G4 ile elektronik piyasasına adım atmaya hazırlanan Motorola şimdiden çok ses getireceğe benziyor. Moto G4 ardından Moto Z'yi yayınlayacak olan marka bundan sonrasında daha pek çok yeni model üreteceğe benziyor. Piyasaya önümüzdeki birkaç hafta içinde sürülecek olan Moto G4'ün şimdilerde gümrükte olduğu bilgisi verilmektedir. Telefonların özellikleriyle ilgili bilgiler de piyasaya tanıtımı yapılacağı gün söylenecektir. Merakla beklenen mobil cihazların Motorola'nın prestijini tekrar kazanmasına ne derece katkısı olacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ