Dünyaca ünlü FPS oyunu Warface, Türkiye sunucularını açtı - Haberler - indir.com

Dünyaca ünlü FPS oyunu Warface, Türkiye sunucularını açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-19 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Uluslararası yayıncı ve oyun geliştiricisi şirket olan MY.GAMES, dünya genelinde 100 milyondan fazla kayıtlı oyuncuya sahip olan Warface’in Türkiye sunucularını resmi olarak açtığını resmen duyurdu. Aksiyon ve modern çevrimiçi FPS oyunu olan Warface’in özelleştirilmiş bu yeni sunucusu İstanbul’da bulunacak. Yeni sunucu ile beraber Türk oyuncular artık daha iyi bir bağlantı deneyimi yaşayacak. Kısa bekleme süresi ve sorunsuz eşleştirme sistemi yeni sunucu ile beraber mümkün olacak. Konu hakkında MY.GAMES Franchise yöneticisi Ivan Pabiarzhyn “Warface’in Türkiye’deki varlığını genişletmekten heyecan duyuyoruz. Warface, uzun yıllardır bilgi birikimimizi aktardığımız çok özel bir yapım. Artık Türk oyuncuların da oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilecek olmalarından çok memnunuz.” Dedi.

Warface, Türkiye sunucularını resmi olarak açtı

Online FPS Oyunu Warface'in Masaüstü (Beta) Sürümü YayınlandıOnline FPS Oyunu Warface'in Masaüstü (Beta) Sürümü Yayınlandı

Warface oyununu daha etkili hale getirmek için Türkçe dil desteği ve dublaj desteği ile Türk oyunculara sunuyor. 2013 yılında piyasaya sürülen ve PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında ücretsiz olarak indirilebilen Warface, popüler bir FPS oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular askeri bir birliğin mensubu olarak özel bir askeri şirket Blackwood’un kötü planlarına karşı çevrimiçi bir savaşın ortasında başlıyorlar.

Yenilikçi yapısına sahip olan Warface, oyuncuları egzotik ve zorlu PVE görevleri ile beraber çeşitli dinamik PVP modları ile oyunculara yepyeni bir Co-Op modu sunuyor. Oyun içinde tüfekçi, sniper, sıhhiyeci ve mühendis gibi toplam 5 farklı sınıf bulunuyor. Oyunda kazanmak için en uygun karakteri aldıktan sonra 400’den fazla gerçekçi askeri silah ve ek yetenekler sunan donanımın yer aldığı modern silahlar ile etkileşimli bir rehber görevi görüyor. Diğer yandan yüzlerce ekipman öğesi ve silah görünümü ile oyuncuların teçhizatları özelleştirmesi de sağlanıyor. Oyunun Türkiye sunucuları ile beraber daha da fazla ilgi görmesi bekleniyor.


Crytek Warface İçin Geri Dönüyor: Devasa Boyuttaki Çernobil Haritası ile GeliyorCrytek Warface İçin Geri Dönüyor: Devasa Boyuttaki Çernobil Haritası ile Geliyor
Crytek'ten Warface güncellemesi!Crytek'ten Warface güncellemesi!

PAYLAŞ