Dünyaca Ünlü Amazon Firması Türkiye'den İşe Alım Yaptı - Haberler - indir.com

Dünyaca Ünlü Amazon Firması Türkiye'den İşe Alım Yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-27 09:05:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

İlk olarak Cadabra adı ile Jeff Bezos tarafından kurulan Amazon 1995 yılında Amazon.com şeklinde online olarak hizmet vermeye başladı. e- Ticaret konusunda üst düzey performans sergilemeyi başaran Amazon firması 19 Eylül'de resmi olarak Türkiye üzerinde çalışmalarını başlatarak açıldığı günden itibaren ilk üst düzey işe alım işlemlerini gerçekleştirdi. Piyasada adını duyurduğu andan itibaren günden güne popüleritesini artırmayı başaran Amazon firması Türkiye'den işe alım işlemlerini hızla yaptı. 

Amazon kurucusu Jeff Bezos için çıplak fotoğraf ve şantaj iddiaları!Amazon kurucusu Jeff Bezos için çıplak fotoğraf ve şantaj iddiaları!

e-Ticaret firması Amazon ülke pazarı operasyonlarında görev yapmak üzere daha önce Google da çalışmış olan Özgür Ünlü'yü işe aldı. Ünlü daha önce Google'ın yanı sıra Akbank ve HSBC'de dijital iletişim ve pazarlama departmanında ekip yönetme görevini üstlenmişti. Yeniliklere hızla adapte olma ve girişimci ruhunu ortaya çıkarma konusunda oldukça başarılı olan Ünlü artık bir Amazon çalışanı. Amazon'un İstanbul firmasında sağlıklı yiyecekler sunan Gustofis'in kurucu ortağı olan Amazon çalışanı Özgür Ünlü, bununla beraber aynı zamanda yurt dışında birbirinden farklı pazar yeri ve mobil servislerinin kurucusu olarak görev yapıyor.

Ünlü'nün eğitimine değinecek olursak, kendisi Tarsus Amerikan Koleji mezunu olup, ODTÜ’den lisans ve Boğaziçi Üniversitesi’nden yüksek lisans başarılarını elde ederek şimdilerde adından söz ettirmeyi başarıyor. Kariyer adımlarını bir bir başarı ile sonuçlandıran Özgür Ünlü, Amazon'un önemli mercilerinde yer alacak. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'den alım yapan müşterilerini memnun etmek adına amazon.com.tr adı ile Türkiye'de resmi olarak satış yapmaya başlayan Amazon firması, bununla da kalmayıp amazon.com.tr/fashion adı ile moda üzerine de satış yapmaya başladı. Türkiye'de de oldukça aktif kullanılan Amazon bu yeni atılımı sayesinde çok daha gelişim göstererek hakimiyet alanını genişletecek gibi gözüküyor. Amazon firmasının üst düzey kadrosunda yer almayı başaran Ünlü ile, Amazon'un Türkiye üzerinde gerçekleştireceği daha bir çok yenilik ile karşı karşıya geleceğiz gibi gözüküyor. 


Tesla Ürünlerini Satın Alabileceğiniz Resmi Amazon Mağazası AçıldıTesla Ürünlerini Satın Alabileceğiniz Resmi Amazon Mağazası Açıldı
Amazon, büyümede durmak bilmiyorAmazon, büyümede durmak bilmiyor
Amazon'un kişisel asistanı Alexa, kendi kendine öğrenmeye başladıAmazon'un kişisel asistanı Alexa, kendi kendine öğrenmeye başladı

PAYLAŞ