Dünya Kupası Takip Uygulaması: One World One Cup - Haberler - indir.com

Dünya Kupası Takip Uygulaması: One World One Cup

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

One World One Cup, bu yıl Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası maçlarını takip edebileceğiniz 'Tek Dünya, Tek Kupa, Tek Uygulama' sloganıyla Android platformunda yayınlanan oldukça gelişmiş bir mobil uygulamadır.

2014 yılının en önemli turnuvası için geliştirilmiş olan uygulama sayesinde maç fikstürü, canlı maç skorları, istatistikler, kadrolar ve canlı olayları bulunduğunuz her yerden mobil cihazınızın internet bağlantısı aracılığıyla takip edebilirsiniz.

One World One Cup

Günlük maç programlarından katılımcı takımların tüm bilgilerine, maçların oynanacağı statlar ile ilgili geniş bilgilerden gruplara ve grup maçlarıyla ilgili tüm bilgilere erişebilmenizi sağlayan uygulama tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Eğer sizde Dünya Kupası heyecanının bir parçası olmak ve bu heyecanı mobil ortamda yaşamak istiyorsanız One World One Cup Türkçe adıyla Tek Dünya Tek Kupa, uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden Android sistemine sahip cihazınıza indirebilirsiniz.

Ayrıca geçen günlerde yaptığımız En iyi Ücretsiz Dünya Kupası Mobil Uygulamaları başlıklı haberimizde de alternatif mobil uygulamaları bulabilir ve dilediğinizi mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ