Dünya Kupası Takip Uygulaması: Football Gala Brazil (Video) - Haberler - indir.com

Dünya Kupası Takip Uygulaması: Football Gala Brazil (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

FIFA 2014 Dünya Kupası'nı takip etmek isteyenler hazırlanmış Football Gala Brazil adlı uygulama, mobil uygulama mağazalarındaki yerini alarak ücretsiz indirmeye sunuldu.

Sade tasarlanmış arayüzü ile dikkatimizi çeken uygulama son derece kolay bir kullanıma sahip. Uygulama sayesinde Dünya Kupası Brezilya 2014 maç fikstürünü görebilir, günlük maç programlarına göz atabilir, Dünya Kupası'na katılan takımlar ve kadroları hakkındaki bilgilere ulaşabilir, gruplar ve grup maçlarıyla ilgili tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.

Football Gala Brazil

Ayrıca canlı maç skorlarını da mobil cihazlarınıza getiren uygulama maçlarla ilgili istatistikleri ve canlı olayları da anlık olarak alabilmenizi sağlıyor. 

Maçların yapılacağı 12 stat hakkında detaylı bilgileri de bulabileceğiniz uygulamayı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone, iPad ve Windows Phone cihazlarınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Editörün Notu: Geçen haftalarda yaptığımız bir haberle duyurduğumuz One World One Cup Türkçe adıyla Tek Dünya Tek Kupa uygulamasının ismi ve indirme linkleri de bu uygulamalarla birlikte değiştirilmiştir.




İlgili uygulamalar

Football Gala Brazil Tanıtım Videosu


PAYLAŞ