Dün Çıkan Hitman 2 Ücretsiz! - Haberler - indir.com

Dün Çıkan Hitman 2 Ücretsiz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-15 10:26:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Dün çıkış yaparak takipçilerini heyecanlandıran oyun olan Hitman 2, PlayStation Store üzerinden ücretsiz bir şekilde oyuncuların hizmetine sunuluyor.

Square Enix ile geçtiğimiz dönemler yollarını ayıran ve Warner Bros. ile dağıtım için anlaşma yapan IO ekibi, Hitman 2'yi nihayet dün yayınladı. Önceki oyuna göre değişiklikler bu sefer tam paket olarak yayınlanan oyun, aylarca beklemek istemeyen oyuncular için güzel bir haber oldu. Bir co-op oyun modunu da içerisinde barından Hitman 2, ilk oyunundan pek bir farklılık ne yazık ki sunamıyor.

Hitman inceleme - Yeni Hitman nasılHitman inceleme - Yeni Hitman nasıl

GeForce RTX Destekli Oyunlar

Yeni oyunda neler yeni?

Yeni çıkmış oyuna gelen yeni özellikler arasında yeni oyun modları, yeni içerikler ve co-op oynanış modları var. Hitman 2 ile gelen birçok yeni haritadan biri, Miami motor yarışları pisti oldu.Bunun dışında karanlık ve tehlikeli yağmur ormanları da oyunda yer alıyor. Ajan 47'nin, Hitman 2'deki hedefi ise Shadow Client adlı gizli bir örgüt. Oyunu deneyimlemek isteyen kullanıcılara bir güzellik yapan IO ekibi, yapımın ilk bölümü PlayStation Store üzerinden ücretsiz bir şekilde yayınlandı. Alıp almamak konusunda kararsız kalan kullanıcılar oyunun giriş bölümünü indirip deneyimleyebilirler.

Hitman 2, 13 Kasım 2018 tarihinden itibaren PC, PS4 ve Xbox One için raflardaki yerini almış halde.


Hitman serisi artık sadece IO Interactive tarafından geliştirilecekHitman serisi artık sadece IO Interactive tarafından geliştirilecek
Square Enix, Hitman'i bırakma nedenlerine dair konuştuSquare Enix, Hitman'i bırakma nedenlerine dair konuştu
Hitman Complete Season Steelbook Sistem GereksinimleriHitman Complete Season Steelbook Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ