Dualist, Instagram Fotoğraflarını Yarıştıran Yerli Uygulama - Haberler - indir.com

Dualist, Instagram Fotoğraflarını Yarıştıran Yerli Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-21 15:27:38
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Sosyal ağlar içinde en popüleri olan ve fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı sevenlerin en çok kullandığı medya ağı ınstagram içinde bulunan filtreleme sistemleri ile birbirinden güzel ve farklı kareler yayınlanmaktadır. Fotoğrafla uğraşmayı sevenler için her geçen gün yapılan yeni sosyal ağlara bir yenisi eklenmiştir. İnsanlara sosyalleşebilecekleri alan yaratabilmek ve fotoğraflarının paylaşabilmek için yapılan bu uygulamanın adı Dualist?tir. Dualist ile birlikte Instagrama yüklediğiniz fotoğrafları kategorize etme imkânı sağlar. Fotoğraflarını haftalara gör kategorize edeceğiniz bu program ile aradığınız fotoğrafı kronolojik sıralamasından kolaylıkla bulabileceksinizdir. Bu programda sadece fotoğrafınızı yüklemekle kalmayıp, aynı zamanda yüklemiş olduğunuz fotoğraflarla yarışmaya katılma imkânınız vardır.

Dualist ve Prject Versus
Dualist adlı uygulaması piyasaya bir araya gelen yedi arkadaşın oluşturduğu Project Versus girişimiyle ortaya çıkmıştır. Uygulamayı bulan arkadaşlar bir senelik çalışmalarının ardından ilk mobil uygulamaları olan düalisti tanıttılar. Project versus ile birlikte hayatınızın her anını keşfe dönüştürmeniz amaçlanmaktadır. Bu yüzden de her anınızın kayıt altına alınması ve bunun da kronolojik sıralamayla yapılması önemli yer tutar. Dualist siz bunu sunar. Sizin için önemli olan anılarınız zamanlamasıyla beraber hatalara göre sıralamanızı sağlar. Bu uygulama ile hem sosyalleşebileceksinizdir hem de keyifli ve eğlenceli zaman yaşayabileceksinizdir. Programın ana taslağı Instagrama çektiğiniz ve yüklediğiniz fotoğrafları hatalara göre kategorize etmek ve yarışmaya katılmanızı sağlamaktır. Kategorilere ayrılan fotoğraf yarışmaları her hafta yapılmaktadır.

Dualist Vaadi
Yeni bir ağ açacak olan uygulamanın kullanıcılarına sunduğu en büyük vaadi Instagram2ın keşfetme deneyimini basitleştirmek ve fotoğraflara hak ettiği değeri vermektir. Instagram?da keşfetme sayfasında iyi ve kötü tüm içerikler ekrana düşmektedir. Bu uygulamanın en büyük getirilerinden birisi de keşfetme kısmındaki kötü içerikli fotoğraflara daha az maruz kalınacağıdır.

Dualist?te yarışma nasıl olacak?
Dualist yarışma için fotoğrafları kullanıcının daha hızlı karar vermesi için ikişer şekilde sunacaktır. Kullanıcıları hem eğlendirip hem de hızlı karar vermesini sağlayacak hem de keyifli bir oyun deneyimi sunarak kullanıcıları fotoğraf gurusuna çevirecektir. uygulama kullanıcıların Instagram dünyasının yargıcı olmasını sağlar. Uygulama içinde geliştirilen algoritma ve doğru eşleştirmeyle birlikte kullanıcıların keyifli zaman geçirmesini sağlar.

 

 





PAYLAŞ