Dropbox’ı ücretsiz kullananlara kötü haber: Kota geldi! - Haberler - indir.com

Dropbox’ı ücretsiz kullananlara kötü haber: Kota geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-15 10:21:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Bulut depolama sistemi olarak dikkat çeken Dropbox, ücretli versiyonlarının yanı sıra ücretsiz kullanımları da destekliyordu. Fakat ücretsiz üyelikler için yeni bir kotanın getirildiği duyuruldu. Windows Phone için Dropbox Uygulaması Yayınlandı!

Dropbox tarafından yapılan basın açıklamasında ücretsiz Dropbox üyeliği bulunan kişilere yönelik yapılan değişiklik resmen duyuruldu. Açıklamalara gör kullanıcılar artık Dropbox hesaplarına sınırsız bir şekilde erişim sağlayamayacak. Kullanıcılara cihaz sınırı getiren firma, belirli standartlar dahilinde uygulamanın kullanılmasına izin verecek.

Dropbox ve Google İş Birliğine GidiyorDropbox ve Google İş Birliğine Gidiyor

Dropbox’ta yeni dönem başladı!

Dropbox için yapılan yeni güncelleme ile birlikte yeni sistem resmen aktif hale geldi. Bu değişiklik sonrasında ücretsiz olarak Dropbox kullanan kullanıcılar, 3 cihazdan fazla cihazda Dropbox kullanamayacak. Cihazların ne olduğunun önemi olmadığı gibi en fazla 3 cihaz üzerinden bağlantı sağlanabilecek.

Mevcut bağlantılar korunacak

Güncelleme öncesinde 3’ten fazla cihazını Dropbox’ta tanımlamış olan kullanıcılar için herhangi bir değişiklik olmayacak. Düzenleme bundan sonraki cihaz tanımlamalarında geçerli olacak ve 3’ten fazla cihazın tanımlanmasına izin verilmeyecek. Bu nedenle şu anda tüm tanımlı cihazlarda Dropbox’u kullanmaya devam etmek mümkün.3 sınırına ulaşan kullanıcılar için ise yeni bir cihaz tanımlamasında üyelik yükseltme ya da mevcut tanımlı cihazlardan birisini silme gibi seçenekler sunulacak.

Dropbox üyelik paketleri kaç para?

Dropbox tarafından yapılan bu hamle, kullanıcıların ücretsiz seçenekler yerine ücretli paketleri tercih etmesi üzerine. Ücretli paketler için ise 1 TB’lık paket Plus paket 9.99 Dolar, 2 TB’lık Professional paket 19.90 Dolar. 

iPhone Kamerasıyla Bilgisayara Dropbox Kurabilirsiniz


İlgili uygulamalar
Dropbox halka arz ediliyorDropbox halka arz ediliyor

PAYLAŞ