Dropbox ve Google İş Birliğine Gidiyor - Haberler - indir.com

Dropbox ve Google İş Birliğine Gidiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-05 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İnternet devi Google ile Bulut depolama servislerinden popüler olan Dropbox'un bir iş ortaklığı yapacağı duyuruldu. G Suite kullanıcıları bundan böyle Dropbox'ta yer alan verilerine ulaşabilecekler. Özellikle iş ve kurumsal için sunulan Dropbox bulut depolama sistemleri bu alanda öncü şirketler arasında yer alıyor. Google ile yapılan anlaşma sayesinde Dropbox sistemi G Suite kullanıcılarına özel avantajlar sunabilecek.

Yapılan bu iş ortaklığı ile G Suite kullanıcıları Dropbox'in içinde yer alan araç setlerini kullanabilecekler. Diğer yandan G Suite dosyaları hem sabit disk hemde web üzerinden Dropbox klasörlerinden açılıp düzenlenebilecek. Gelecek yenilikler bunlardan ibaret olmayacak ve Dropbox'ın web arayüzünde de bazı farklılıklar göreceğiz. Artık arayüz üzerinden Google dökümanlar, Google Slaytlar ve Google E-Tablolar oluşturulabilecek.

Varolan doküman içerikleri ise Dropbox arayüzünden düzenlenebilecek. Bu ortaklığın daha çok Dropbox için iyi olduğunu ve kurumsal tarafta büyük bir kullanıcı çoğunluğunun G Suite kullandığı biliniyor. Bakalım bu iş birliği kullanıcıların deneyimini ne derece etkileyecek göreceğiz.





PAYLAŞ