Dropbox için yayımlanan yeni özellikler - Haberler - indir.com

Dropbox için yayımlanan yeni özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-17 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok kullanılan popüler bulut depolama servisleri arasında yer alan Dropbox, bugün gerçekten faydalı yeni özellikler ve hizmetler kazandı. Alanda en çok tercih edilen bulut depolama servislerinden biri Dropbox olarak görülüyor. Uzun yıllardır hizmet veren bu servis, bugün ilk olarak uzun zamandır adı geçen kendi parola yöneticisini kullanıcıların karşısına çıkardı. Passwords adlı olan bu özellik, kişilerin parolalarını yani şifrelerini tek bir noktada daha güvenle saklamasına izin veriyor. 1Password ile LastPass’ın yıllardır içinde olduğu bu alana geç kalan firma, yine de iddialı olarak görülüyor. Dropbox'a gelen yeni özelliklerden bir diğeri ise "Vault" oluyor. Vault kullanıcılar için temel olarak hesapların içerisinde hassas dokümanların saklanabileceği bir kasa görevi üstleniyor. 

Burada 6 haneli bir şifre ile korunuyor ve bu şekilde hesaba girilse dahi Vault'e erişim için bu şifrenin biliniyor olması gerekiyor. Bu da gerçekten kişisel güvenlik için çok faydalı olarak görülüyor. Dropbox aynı zamanda artık Mac ve Windows sistemler içerisindeki belirli dosyaları otomatik olarak buluta yedekleyebiliyor. Söz konusu bu servisin bağlı oldukları sürece harici disklerle de senkronize çalışabildiği aktarılıyor. 

Dropbox’ı ücretsiz kullananlara kötü haber: Kota geldi!Dropbox’ı ücretsiz kullananlara kötü haber: Kota geldi!

Dropbox oldukça gelişmiş bir düzeye geldi

Sürekli olarak gelişen ve çeşitli yenilikler kazanan bu popüler servis, güçlü rakiplerinin karşısın dikkat çekmeyi sürdürüyor. Bu ara yeni özelliklerin ücretsiz olmadığını da belirtmek gerekiyor. Passwords ve Vault için mobil kullanıcıların aylık 12 dolarlık pakete abone olması gerekiyor. Sistem yedekleri ise bugün Basic, Professional ve Plus kullanıcılara geliyor. 


İlgili uygulamalar
Dropbox tek seferde 100GB indirmeyi deniyorDropbox tek seferde 100GB indirmeyi deniyor
Büyük dosyalar gönderebileceğiniz Dropbox Transfer tüm kullanıcılara açıldıBüyük dosyalar gönderebileceğiniz Dropbox Transfer tüm kullanıcılara açıldı
Dropbox Nedir? Nasıl Kullanılır?Dropbox Nedir? Nasıl Kullanılır?

PAYLAŞ