Dropbox halka arz ediliyor - Haberler - indir.com

Dropbox halka arz ediliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-26 16:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Dosyalara erişmek ve paylaşmak için dropbox.com uygulamasını kullanmanın yanı sıra, Dropbox'tan en iyi şekilde yararlanmak için Dropbox masaüstü uygulamasını indirip yüklemenmesi pek çok kişi tarafından öneriliyor

Bilgisayardaki Dropbox'ı kullanmak, Dropbox klasörüne sürüklenen dosyaları çevrimiçi olarak otomatik olarak ve hesaba bağlı başka bilgisayarlara veya mobil cihazlara senkronize edilmesi dışında sabit sürücüdeki başka bir klasörü kullanmak gibi bir işlem.Uygulama arka planda çalışarak dosyaları senkronize eder ve çevrimiçi olarak otomatik olarak yedekliyor.Uygulama aynı bilgisayarın ve mobil cihazlarınızda aynı klasöre aynı anda sahip olmak gibi.

Masaüstü uygulamasını kullanmak, Dropbox klasöründe dosyaları manuel olarak yüklenmesine veya indirilmesine gerek kalmaması anlamına geliyor. Uygulama otomatik olarak Dropbox klasörünü izleyerek ve dosyaları kullanıcılar için senkronize tutuyor.

Bu kadar kullanışlı olan bu uygulama yoğu söylentiler sonrasında kesin bir şekilde halka arz edilmek için son hazırlıklarını yapıyor. Şirketin bu konuyla ilgili hala resmi bir açıklaması bulunmuyor. Ancak halka arz için mali sonuçları içeren belgeleri hazırladığı otaya çıkmıştı. Önümüzdeki ay yapılması beklenen halka arz, Goldman Sachs ve JP Morgan Chase tarafından gerçekleştirecek. Bu halka arz sonucunda ise 500 milyon dolarlık yatırım toplanması bekleniyor.

Şirketin paylaştığı belgelerinde 500 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip. Ancak bu kullanıcıların çoğu ücretsiz hizmetleri alıyor. 11 milyon kişinin ücretli servisleri kullandığını açıklayan Dropbox her kullanıcıdan ortalama 112 dolar kazanıyor. firma sürekli gelirlerini arttırırken bu arzın kendi lehlerine gideceğinden eminler.

Dropbox acaba bu arzda ne kadar para kazanacak?





PAYLAŞ