Drag Yarış Oyunu Nitro Nation, Android için Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Drag Yarış Oyunu Nitro Nation, Android için Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yıl içerisinde iOS cihazlar için 'Nitro Nation Drag Racing' ismiyle indirmeye sunulan ve oldukça popülerlik kazanan drag yarış oyunu Nitro Nation, Google Play Store'da yerini alarak Android kullanıcılarına sunuldu.

Tamamen ücretsiz olarak oynanabilen oyunda 50 lisanslı yarış arabasından birisini seçerek rakiplerinizi düz bir pist üzerinde geçmeniz ve bitiş çizgisini ilk olarak geçmek için aracınızın hız sınırlarını zorlamanız gerekiyor. 

Nitro Nation

Yüksek kaliteli 3 boyutlu grafik tasarımı ve özelleştirilebilir yarış araçlarıyla son derece heyecan verici bir oyun olan Nitro Nation'da ayrıca aracınızın dış tasarımını dilediğiniz gibi modifiye edebilirsiniz.

İki farklı çok detaylı bölgede yarışacağınız oyunda giderek zorlaşan 80 farklı başarı seviyesini geçmeniz gerekiyor. Başarılarınızdan dolayı elde ettiğiniz ödülleri kullanarak da aracınızı özelleştirebilir ya da çeşitli güçlendirmelerle yenilmez bir hale getirebilirsiniz.

Bugün itibariyle Android cihazlar için yayınlanan Nitro Nation için hazırlanmış özel tanıtım videosunu izleyebilir ve oyunu Android ile iOS cihazlarınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




Nitro Nation Tanıtım Videosu


PAYLAŞ