Doyurucu Bilgi Kaynağı Menü Burada Yenilendi - Haberler - indir.com

Doyurucu Bilgi Kaynağı Menü Burada Yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Paket ve dışarıda yemek için çevrenizdeki restoranları menü bilgileriyle birlikte keşfetmenizi ve restoranlarında ücretsiz olarak menülerini yayınlamalarını sağlayan girişim Menü Burada yeni tasarımıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Her ay ortalama 500 bin kişinin faydalandığı ve mobil üzerinden de önemli bir ziyaretçi kitlesine sahip olan servis, duyarlı tasarım ilkesine bağlı kalarak geliştirdiği yeni tasarımı sayesinde ziyaretçilerine daha kolay bir kullanım imkanı sunuyor.

Kayıtlı restoranlar için ücretsiz bir firma sayfası sunan Menü Burada, restoranların kendi menü fiyatlarını, çalışma saatlerini ve mekan bilgisi gibi detayları kendilerinin yönetebilmesi için bir de yönetim paneli sağlıyor.

Menü Burada

Menü veritabanı olarak tanımlayabileceğimiz Menü Burada'da bulunan restoranların sağladığı en önemli fayda ise restoran adıyla arama motorlarında yapılan aramalarda Menü Burada'ya kayıtlı olan sayfanın en üst sırada çıkması. Menü bilgisinin yer almadığı bir arama sonucu yerine menü fiyatları ve sipariş bilgilerinin olduğu Menü Burada?nın sayfasının üst sıralarda görüntülenmesi restorana doğrudan bir fayda sağlıyor.

Ayrıca kullanıcılar için de büyük faydalar sağlayan platform kullanıcıların sadece tek bir tıklamayla yakınlarında olan restoranları listelemelerine 'Bana en yakın restoranlar' aracıyla imkan tanıdığı gibi ne yiyecekleri konusunda kararsız olan kullanıcılara ise 'bugün ne yesem' aracı sayesinde 10 farklı restoran önerisini sunabildiği gibi kullanıcılar ilgilerini çeken herhangi bir restoranın ayrıntılı menü ve sipariş bilgilerine ulaşabiliyorlar.

Pek çok yardımcı aracı hem kullanıcılara hem de kayıtlı restoranlara sunan Menü Burada'da Bugün Ne Yesem?, Bana En Yakın Restoranlar, Restoran Zincirleri, Restoran İsimleri, AVM Listesi ve Restoranlar gibi faydalı araçlar yer alıyor.

Diğer tüm araçlara ve daha fazlasına http://menuburada.com/araclar/ linkinden ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ