Downtown Abbey Dizisinin Mobil Oyunu Çıktı! - Haberler - indir.com

Downtown Abbey Dizisinin Mobil Oyunu Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-22 09:00:34
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Titanik'ten sonraki 1900'lü yıllarda yaşanan olayları konu alan ünlü İngiliz dizisi Downtown Abbey, Activison dağıtımı altında macera ve nesne bulma oyunu olarak mobil platformlara giriş yapıyor.

Dizide yer alan karakterleri ve mekanları olduğu gibi mobile taşıyan Downton Abbey: Mysteries of the Manor adlı oyunda temel olarak bulunduğunuz malikanedeki odaları tek tek arayarak istenilen nesneleri bulmanız ve Lord Crawley aile mirasını tehlikelerden kurtarmanız gerekiyor.

Dizinin nostalji havasını eğlenceli ve renkli grafiklerle modern hale getiren oyunda bulduğunuz nesneleri sahiplerine ulaştırmanız onların güvenini kazandırıyor. Bu da oyun içi daha fazla güce ve kilitli odaların anahtarlarına ulaşmanızı sağlıyor.

Ayrıca aile üyelerinin daha fazla güvenini kazanarak yeni ipuçları elde etmek ve bol puanlar kazanmak sizin elinizde. Tamamen ücretsiz olarak mobil platformlarda oyun severlere sunulan Downton Abbey: Mysteries of the Manor oyununu dilerseniz aşağıdaki bağlantıdan Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ