#DoubleHashtag Odaklı Mesajlaşma Uygulaması GOANO - Haberler - indir.com

#DoubleHashtag Odaklı Mesajlaşma Uygulaması GOANO

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların kendi belirleyecekleri etiketler ile kimliklerini belli etmeden yeni anonim insanlar ile tanışarak mesajlaşabilecekleri Goano uygulaması App Store'da yerini alarak ücretsiz indirmeye sunuldu.

Yaklaşık olarak bir yıllık gelişme sürecinden sonra İstanbul merkezli olarak piyasaya çıkan yerli uygulama Goano, kullanıcıların kimliklerini ortaya koymadan yeni insanlar keşfetmelerine imkan tanıyan sosyal mesajlaşma uygulamasıdır. Kişisel etiket olarak bilinen #DoubleHashtag oluşturabilen uygulama sayesinde kullanıcılar direkt olarak uygulama içerisinden ya da popüler olarak belirlenmiş olan listeden kelime seçerek kendilerine ait tanımlamalar yapabilmekle beraber aynı etiketi kullanan diğer kullanıcılar ile de anonim olarak birbirlerine bağlanabiliyorlar.

Goano indir

Ortak kullanılan etiketlerin dışında birbirlerine olan uzaklıkları görebilen kullanıcılar, etraflarında bulunan diğer kullanıcılar ile anında mesajlaşmaya başlayabiliyorlar. Diğer sosyal ağ ve mesajlaşma uygulamalarından farklı olarak kullanıcı profili veya uygulamaya giriş yapmak için herhangi bir kişisel bilgi paylaşımının bulunmadığı Goano'da her kullanıcı '@Ano' olarak tanımlanmakta ve sistem üzerinde sadece kişisel etiket, renk ve lokasyon bilgileri bulunmaktadır.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarda kullanılabilen Goano'ya giriş yapabilmeniz için sadece Twitter ya da Instagram hesabınız ile login olmanız yeterli oluyor. Bu sayede de uygulama, Tweet ve Instagram fotoğraflarında kullanılmış olan #DoubleHashtag'leri otomatik olarak kullanıcıların hesabına ekleyebiliyor.

Yüzde yüz yerli ve kimliğinizi belli etmeden farklı insanlar ile tanışarak etiketler üzerinden mesajlaşmanıza imkan tanıyan Goano'yu aşağıdaki bağlantı yardımıyla iOS uyumlu mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ