Dosya Paylaşım Servisi WeTransfer'in iOS Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Dosya Paylaşım Servisi WeTransfer'in iOS Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Tek seferde 10 GB'a kadar dosya transferi yapılmasını sağlayan dosya paylaşım servisi WeTransfer'in ilk mobil uygulaması iOS sistemine sahip telefon ve tabletler için Apple App Store'da ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.

Diğer dosya paylaşım servislerinin uyguladığı limit kısıtlamasının aksine herhangi bir transfer limiti olmayan WeTransfer, bilgisayarlardan büyük dosyaların tek seferde paylaşılmasını sağlamakla beraber yayınlanan uygulama sayesinde de mobil cihazınızda yüklü olan dosyaların transfer edilmesini amaçlamaktadır. Uygulama sayesinde cihazınızda bulunan görsel ve video dosyalarını iPhone'un fotoğraf galerisinden 3G, 4G ya da Wi-Fi bağlantısı aracılığıyla diğer kullanıcılara gönderebilirsiniz.

WeTransfer indir

Basit tasarlanmış arayüzü sayesinde kolay bir kullanım olanağını da sizlere sunan WeTransfer iOS uygulaması kaydırılabilir ekran menüleri ile dosyalarınızı gönderebilmenizi ya da cihazınıza dosya yüklemenizi mümkün hale getirmektedir. Bunun yanı sıra dosya transfer işlemini 3G üzerinden yaparken Wi-Fi'ye geçmek isterseniz uygulama, dosyaların kaldığı yerden yüklemeye devam etmektedir.

Eğer büyük boyutlara sahip dosyaları transfer edebileceğiniz ya da cihazınıza yükleyebileceğiniz kaliteli bir uygulama arıyorsanız WeTransfer iOS uygulamasını mutlaka denemelisiniz. Android versiyonunun önümüzdeki günlerde yayınlanacağı bilgisini aldığımız WeTransfer'i iPhone cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ