Dört kameralı Motorola telefonun görüntüleri geldi - Haberler - indir.com

Dört kameralı Motorola telefonun görüntüleri geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-04 17:41:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Kamera sistemine önem veren firmalardan biri olduğunu gösteren Motorola dört kameralı akıllı cihazı hakkında detaylı açıklamalar ile karşımıza çıkıyor. Akıllı cihaz sektörünün oldukça zengin geçtiği şu günlerden gerek kamera sistemleri gerek donanımsal özellikleri kullanıcıları en çok cezbeden özellikler arasında yerini alıyor. Hatta özellikle de kamera sisteminin gelişmiş olması ve kamera sayısının fazla olması rekabette önemli yer kaplıyor. Motorola'da kamera sayısının fazla olma furyasına katılarak dört kameralı akıllı cep telefonuna ait görüntüler ile karşımıza çıkıyor. Her açıdan görüntüsü bulunan cihazın 360 derecelik çekilmiş videosu dahi mevcuttur. 

Dün ortaya çıkan üç kamera sistemli Motorola P40 Power adlı akıllı cihazın ardından bugün dört kamera sistemine sahip olan gizemli bir Motorola akıllı cihaz modeli hakkında bilgi geldi. Daha önce olduğunu gibi yine OnLeaks tarafından paylaşılan taslak görüntüleri sayesinde dört kameraya sahip olan amiral gemisi niteliğinde olan akıllı cihazın her yönü net bir şekilde incelenebiliyor. Motorola'da kameranın çok olmasına önem veren isimler arasında girmeyi başardı. Ki son zamanlarda birçok akıllı cihaz üretici ürettikleri telefonların kameralara sayılarını yükseltmeyi tercihe diyor. Bu sayede daha donanımlı olduklarına inanılıyor.

Motorola Katlanabilir Akıllı Cihaz ÜretecekMotorola Katlanabilir Akıllı Cihaz Üretecek

Yeni cihazın adı henüz belli değil

Son zamanlar üretilen ya da üretileceği bilgisi gelen akıllı cihazlara baktığımız taktirde amiral gemisi niteliğinde olan akıllı cihazlarda genellikle dört ya da beş kameraya sahip olduklarını görüyoruz. Fakat taslak görüntülerine baktığımız taktirde bu akıllı cihazın Motorola markasının ilk dört kameralı akıllı cihazı olacaktır. Cihazın tüm görsellerinin ve 360 derece açılı videonun ortaya çıkmasına rağmen cihazın ismi hakkında henüz resmi bir açıklama söz konusu değil. Dün itibariyle ortaya çıkan üç kamera sistemli Motorola P40 Power adlı akıllı cihazın ardından bugün de dört kameralı gizem taşıyan Motorola markalı akıllı cihaz ile karşı karşıya geldik. OnLeaks'in paylaştığı görseller sayesine dört kameralı cihazın her yönü ile ilgili bilgi edinebiliyoruz. 

Motorola tarafından üretilen bu dört kameralı akıllı cihaz 6.2 inç boyutunda  ekran özelliğine sahip olup aynı zamanda 158.7 x 75 x 8.8 mm boyutlarında tasarlanmıştır. Dört arka kameralı cihazda ana sensörün 48 MP çözünürlüğünde olduğu paket üzerinde yazıyor. Cihazın arka kısmında ya da yan kısmında parmak izi sensör okuyucusu olmadığını düşünürsek cihazın ekran üzerinde parmak izi okuyucu sensörüne sahip olduğunu görebiliriz. 

Dört arka kameralı paketteki ana sensörünün 48 MP çözünürlüğünde olduğu üzerindeki yazıdan görülüyor. Arkasında veya yanında parmak izi sensörü olmadığını düşündüğümüzde ekran üzerinden parmak izi okuma özelliğine sahip olacağını söyleyebiliriz. Son olarak 3.5 mm kulaklık girişinin olduğunu da söylemekten geri kalmayalım. Hem özellikleri hem de tasarımı ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran bu gizemli akıllı cihazın ne zaman geleceği hakkında da bilgi söz konusu değildir. Yani cihaz hakkında mevcut olan bilgiler son derece kısıtlıdır. Batarya boyutu, fiyatı, çıkış tarihi ve en önemlisi hangi yonga seti ile birlikte geleceği gibi konular hakkında henüz pek bilgi yoktur. 



PAYLAŞ