Dört Kameralı Galaxy A9s Özellikleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

Dört Kameralı Galaxy A9s Özellikleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-04 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un yeni nesil Galaxy S10 serisi üzerinde çalıştığı biliniyor. Ancak şirketin son dönemde orta segment modellere de önem verdiğini görüyoruz. Buna göre bu cihazlardan birisi olması beklenen Galaxy A9 Pro 2018 veya Galaxy A9s olarak adlandırılması düşünülen cihazların teknik detayları ortaya çıktı. 11 Ekim ile beraber Samsung’un resmi olarak tanıtması beklenilen bu yeni Galaxy A9s serisi arka yüzeyinde olacak olan dört kamera sistemi ile dikkat çekiyor. Henüz tanıtımına günler olan yeni Galaxy A9s modeli özellikler bakımından neler sunuyor gelin göz atalım.

Galaxy A9s Özellikleri

Dört Kameralı Galaxy A9 Pro Kamerasının DetaylarıDört Kameralı Galaxy A9 Pro Kamerasının Detayları

Amiral gemisi serilerinde yer alan Infinity Display tasarımına benzer bir çizgi ile gelen bu yeni modelde 6.28 inçlik büyük bir AMOLED ekran göreceğiz. Bu ekran ayrıca 2200 x 1080 piksellik bir çözünürlük sunarken işlemci gücü tarafında Snapdragon 660 modeli kullanılıyor. Orta seviye bir akıllı telefon modeli olacağı için işlemcinin de orta segment bir seri tercih edildiğini görüyoruz. 14 nm üretim sürecinde geçen bu model 2.2 GHz hıza erişebiliyor. Sekiz çekirdekli bir yapıda gelen model sekiz adet Kryo 260 çekirdek modeline sahip olurken GPU tarafında ise Adreno 512 modelini görüyoruz.

Diğer yandan 6 GB RAM ve 128 GB’lık dahili depolamaları gördüğümüz model microSD kart girişine de sahip durumda. Samsung’un tanıtılmış olan bir başka modeli Galaxy A9 Star ise yine arka yüzeyde dikey dörtlü kamera sistemi ve parmak izi okuyucusu ile bu ortaya çıkan modelin bir hayli benzerlik sağlamış olduğunu görüyoruz. Kamera tarafına gelecek olursak ise bu noktada 24 megapiksellik F1.7 ve OIS destekli bir ana kamera haricinde 5 megapiksellik F2.2 diyafram değerli ikinci kamerayı görüyoruz. Ayrıca geniş açı ve telefoto özellikleri için ek iki kamera daha bulunuyor. Ön yüzeyde ise 8 megapiksellik kamera yer alan modelin detaylarını 11 Ekim’de göreceğiz.

Kamera odaklı bir yapıya sahip olan bu cihazın henüz ekran boyutu ve batarya gibi detay özellikleri belli olmuş değil. Ancak 4’lü kamera sistemi ile orta segmentin iddialı modellerinden olacağa benziyor.


Galaxy A9 Star Pro, Kamerası ile Ön Plana ÇıkacakGalaxy A9 Star Pro, Kamerası ile Ön Plana Çıkacak

PAYLAŞ