Dört Kameralı Galaxy A9 Pro Kamerasının Detayları - Haberler - indir.com

Dört Kameralı Galaxy A9 Pro Kamerasının Detayları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-22 22:52:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bu hafta Samsung, üç kameralı telefonu olan Galaxy A7 (2018)'i tanıttı. 11 Ekim'de Koreli firma, dünyanın ilk 4 arka kameralı telefonu olan Galaxy A9 Pro'yu duyurmaya hazırlanıyor. Samsung'un bu dört kameralı telefonu her ne kadar pazarlama taktiği olarak gözükse de bu aslında öyle değil.

Dört Kameralı Galaxy A9 Pro  Kamerasının Detayları

Güney Kore'li olan bu akıllı telefon üreticisi dünyanın en büyük akıllı telefon firmalarının başlarında yer alıyor. Bu teknoloji devi olan Samsung, dört arka kameraya sahip olan Galaxy A9 Pro'yu tanıtıyor. Bu A9 Pro modelinde, arka tarafında yer alan dörtlü kamera sisteminin ana sensörü, 24 MP çözünürlüğünde olacak. Bu özelliklere ek olarak 120 derecelik süper geniş açılı bir kameraya daha sahip olacak. İki tanesi yakınlaştırma amaçlı olan kameralar bulanacak. 5MP ve 10MP çözünürlüğe sahip bu kameralar sayesinde cihazın yakınlaştırma özelliği en üst düzeye kadar taşınacak. 

Samsung yeni bir Galaxy cihazı tanıtmaya hazırlanıyorSamsung yeni bir Galaxy cihazı tanıtmaya hazırlanıyor

Ön tarafında ise 24MP'lik kamera bulunuyor. Böylece ön kamerası ile mükemmel selfieler çekilebilecek. Telefon 6.28 inçlik FHD+ AMOLED ekranla karşımıza çıkacak. Snapdragon 710 işlemciden gücünü alacak olan cihaz, RAM olarak 4GB ve 6GB olmak üzere iki adet farklı seçenekle karşımıza gelecek. Depolama kapasitesi olarak ise 64GB ve 128GB olmak üzere yine iki seçenek bulunuyor. Kullanıcılarını en mutlu eden özelliklerden en önemlisi ise 3.720mAh'lık bataryası oluyor. Bu batarya ile daha uzun süre telefon açık kalabilecek. Ayrıca A9 Pro kutusundan Android 8.1 Oreo ile karşımıza çıkacak. 

Yukarıda paylaşılan konsept ile Samsung, dört arka kamerasının da bulunduğu telefonunu bizlerle paylaşmış. Arka tarafta dört adet kamera bulunduğundan görsel biraz göze tuhaf geliyor. Fakat bu kameralar gerçekten işlevsel özelliklere sahip. Cihazın ön tarafında ise mükemmel Selfie kamerası bulunuyor.  Henüz yukarıdaki resim tam olarak resmiyet kazanmadı fakat, Samsung'un yeni çıkacak olan bu telefonun görseli bundan pek farklı olamaz. Cihazın özetine gelecek olursak güçlü ve dayanıklı batarya sistemi ve işlemcisiyle performans konusunda en üst düzeye ulaşabileceksiniz. Fakat fiyat konusunda ülkemizdeki kur nedeniyle cihaz oldukça pahalı olacaktır.


Yeni iddiaya göre, Samsung S10+ 5 kamera ile gelecekYeni iddiaya göre, Samsung S10+ 5 kamera ile gelecek
Samsung'un ilk Snapdragon 710'lu telefonu Galaxy A9 Pro olacakSamsung'un ilk Snapdragon 710'lu telefonu Galaxy A9 Pro olacak
Samsung'a Galaxy Note 9 nedeniyle dava açıldıSamsung'a Galaxy Note 9 nedeniyle dava açıldı

PAYLAŞ