Dört arka kameralı Samsung Galaxy A51'in Türkiye fiyatı - Haberler - indir.com

Dört arka kameralı Samsung Galaxy A51'in Türkiye fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 22:20:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sahip olduğu dörtlü kamera sistemi sayesinde iPhone 11 Pro benzeri bir dizilime sahip olan Samsung’un Galaxy A51 modeli, Türkiye’de ön satışa sunuldu ve modelin fiyat ile beraber tüm detayları belli oldu. Güney Koreli şirket her ne kadar Note ve Galaxy S serisi amiral gemisi cihazları ile dikkat çekse de, orta segmentte sunmuş olduğu Galaxy A serisi ile büyük kitlelere hitap etmeye devam ediyor. Yine bu orta seviye modellerden birisi olan Samsung Galaxy A51 modeli geçtiğimiz aylarda tanıtılmıştı. Şimdi ise Türkiye’de satışa sunuldu ve Galaxy A51’in satış fiyat etiketi 2999 TL olarak belirlendi.

Samsung Galaxy A51 özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy Watch Active2’nin aktif yaşam özellikleri ile dikkat çekiyorSamsung Galaxy Watch Active2’nin aktif yaşam özellikleri ile dikkat çekiyor

Galaxy A51 modeli başlıca dörtlü kamera sistemiyle dikkat çekiyor. Nokta çentikli bir ekrana sahip olan bu modelin arka tasarımı ve kamera dizilimi iPhone 11’e oldukça benziyor. Donanım tarafında gelecek olursak Exynos 9611 işlemci setine sahip olan bu telefonun 4 GB ve 6 GB RAM’li versiyonları bulunuyor. Depolama noktasında ise 64 GB ve 128 GB olarak iki seçeneği görüyoruz. Dilerseniz ise microSD kart desteği ile hafıza da arttırılabiliyor.

Galaxy A51 modelinde yer alan kameralara gelecek olursak ilk kamera 48 megapiksel çözünürlüklü ve 80 derecelik açı ile geliyor. İkinci kamer 12 megapiksel çözünürlüğünde olurken 123 derecelik ultra geniş açı sunabiliyor. Üçüncü kamera ise 5 megapiksel makro olarak geliyor. Dördüncü ve son kamera da portre çekimlerde derinlik algılayıcısı görevi görüyor. Samsung’un bu modelinde 4K 30 FPS desteği de yer alıyor. Modelin kamerası ise 32 megapiksel olarak geliyor. 6.5 inçlik SUPER AMOLED ekrana sahip olan cihaz ekrandan parmak izi teknolojisine sahip olurken kutu içerisinden 4000 mAh batarya desteği ve Android 10 işletim sistemine sahip olarak çıkıyor.


Samsung, Deneyim Çağı'nı başlattı!Samsung, Deneyim Çağı'nı başlattı!
Samsung Galaxy Bloom dikkat çekecekSamsung Galaxy Bloom dikkat çekecek

PAYLAŞ